Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldonteni, hogy lezbikus lennek-e vagy sem?
Az előbbi vagyok. Szóval szerintem nyugodj meg, és próbálj esetleg pasizni. Mindenkinek magának kell megtalálnia a válaszokat a kérdéseire önmagáról.
24L
Erre a korra általában már kialakul a szexuális identitás. De mindenki máskor érik. Habár az én szexuális identitásom azonnal a megfelelő irányba állt, férfit én sem akartam sokáig, 23 éves koromig... Nagyon úgy tűnik nekem, mintha szégyellnéd. Pedig semmit sem kell. Lehet, hogy biszex vagy, vagy lezbi. De semmi sincs ebben, el kell magad fogadnod.
Nem igazán értettem az utolsó mondatod. Szóval akkor próbálkozol fiúkkal? Azt nem értem, hogy most konkrétan a fiúkkal nem akarsz lenni? Vagy a szexet nem akarod? És konkrétan vonzódsz a lányokhoz? Vagy csak azért gondolsz már arra is akár, hogy biszex vagy, vagy lezbi, mert nem kívánod még a fiúkat?
Ha arról van szó, hogy vonzódsz a lányokhoz, akkor az is lehet, hacsak nem vagy lezbi, hogy most még a lányokhoz vonzódsz, de ha összetalálkozol egy fiúval, aki tetszeni fog, el fog ragadni magával a vágy.
De ha nem vonzódsz a lányokról, akkor tudnod kell, hogy neked is akarnod kell a párkapcsolatot! Ha nem vagy rá még készen arra, hogy fiúd legyen, akkor még nem is fogod akarni. De idővel úgyis mindenre meg fogsz érni. Én pontosan tudtam, mikor vagyok kész már rá, szinte hónapra pontosan. De mindenki máshogy érik. Tudni fogod majd, hogy hányadán állsz magaddal, ha kész leszel - legalábbis ez az általános forgatókönyv.
Az első válaszoló voltam.
koszi elore is .. :)
en meg attol feltem , hogy ciki ha 18 evesen az ember szuz es feltem h szuzen is maradok,mert a fiuk nem nagyon szeretik a szuz lanyokat. Lehet hogy maskepp lenne ha jonne egy olyan fiu akit szeretnek de nem jon. A sextol pedig nagyon felek..ugyerzem szuzen halok meg.
Én amikor ránézek egy számomra vonzó csajra nem azt érzem, hogy "soha nem tudnek olyan jo csaj lenni,mint azok a lanyok". Én nagyon másra gondolok olyankor :) Nem hinném, hogy leszbikus vagy egyszerűen csak kétségek közt vergődsz, tinikorban ez előfordul.
Volt egy barátnőm aki ilyen idős korban azt gondolta ő leszbikus lesz mert még sosem volt pasija és elege lett. Egy ideig el is hitte, hogy az- de persze nem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!