Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit erzek iranta? En nem tudom eldonteni
3 es fél éve ismerek egy fiut nagyon jó barátok vagyunk mindent elmondunk egymasnak és egy ideje egyikunknek sincs párkapcsolata
nagyon hiányzik mikor nincs velem és mikor szomoru vagyok és átölel hogy megvigasztaljon mindig arra gondolok hogy megcsokolom de amikor azt mondják a barátaim miért nem járok vele azt mondom hogy nem vagyok belé szerelmes és csak barátok vagyunk szerintetek mit érzek iránta ?
Bizonytalan vagy nagyon:)
Lehet egy fellángolás csak, de viszont lehet hogy többet érzel iránta mint sima barátság:)
Jól gondold át;)
DJ_Whiteman jól írta!
Gondold át nagyon,hogy mit teszel,mert utána a barátság már nem lesz ugyanaz......
38/F
1 próbát megér ..
lehet 1-2 hét után 1 másra néztek és elkezdtek nevetni és rájöttök h barátoknak jobbak voltatok mint társnak és ez így jó
haló!
én a legjobb barátommal jöttem össze, és fél éve együtt vagyunk, nem voltam még ilyen boldog!
És nem bántam meg! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!