Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem tudom eldonteni. Segitseg!?
Figyelt kérdés
van a suliban egy fiu aki tetszik nekem.es egy evvel nagyobb nalam.Kosarazik meg minden...es jol nez ki, de levagta a hajat es most eleg ronda...es mar nem erzem a szerelmet csak egyszeru baratsagot...es most ez igy szar mert mar nem annyira izgalmas az egesz hogy a suliban leskelodok hogy vajon mikor tunik mar fel ..meg ilyesmik..es most nm tetszik nekem senki..es ezt az uresseget erzem...egyszeruen telnek a napok...most mit csinaljak,hogy ne erezzem mar ezt az uresseget??2009. nov. 19. 16:29
1/5 anonim válasza:
Vegyél neki egy parókád:D
Na jó, nézzük: szerintem, nem voltál szerelems, csak az "ideálodat" láttad a srácban. Majd megtalálod akit keresel, és hidd el, akkor meg majd a túlcsordult érzelmek lesznek zűrösek és zavaróak...:)
2/5 anonim válasza:
ha a kinézete miatt "szeretted" akkor te valójában nem éreztél SEMMIT! Nem a hajának a hossza határozza meg valakinek a személyét, bár (az írásodból itélve 13-14 éves lehetsz, tehát még realtive éretlen) ezt te még nem érted, majd rájössz.
3/5 A kérdező kommentje:
ertem en...de nm ez a legnagyobb baj..csak az hogy mar egyszeruen nm tetszik es nem foleg a haja miatt:))csak egyszeruen kiabrandultam belolle...es na most mar nincs meg bennem az a szerelmi szorongas..epp ez a baj...uresnek erzem magam..ez miert van?
2009. nov. 20. 16:51
4/5 anonim válasza:
hidd el, előbb-utóbb találsz majd valakit, akit TÉNYLEG szeretni fogsz, stb.. addig is találj más elfoglaltságot, sport, zene, szakkörök, meg ilyesmi.. sok sikert :)
5/5 A kérdező kommentje:
koszi:)
2009. nov. 23. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!