Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok, ha a barátom náci?
Nekem is volt olyan, akit a gyűlölet miatt hagytam el. De az ilyen ember igazából magát utálja és másokra vetíti ki.
Szerintem borzalom.
szerintem itt az alap zavaró ok számodra,hogy hőbörög.
az,hogy mit-kit szid igazából mellékes.
amikor ezt csinálja kezdj el hangosan lalázni pl.
ha meg ilyen apróság miatt szakítasz,akkor konfliktus kezelésből,párbeszédből,óriásit buksz.
egyébként poénra is vehetnéd.
nekem is van egy haverom,aki a dühét a frusztrációját és a tehetetlenségét zsidózásban vezette le.
a téma érdekes vita téma,de a hőbörgő mód,ahogy előadta teljesen gyerekes volt,uh szétoltottuk.
kerestünk zsidó zenéket a neten és jó hangosan feltettük neki,ugráltunk rá röhögve.
később elneveztük a hisztiét zsidórohamnak,uh amikor elhangzott és látta a röhögésünk,egy idő múlva visszább vett és lecsillapodott.
mert ki kíváncsi egy hőbörgőre egy vidám társaságban.
ha meg nem tesz semmit az ügy érdekében csak a száját tépi,akkor kussoljon.
És most komolyan szakítanál vele mert antiszemita? Le van szarva. Tudod mennyien vannak??
Szinte minden 4. ember mondogatja, hogy így a zsidók, úgy a zsidók..
Ha te hithű katolikus lennél, korrekt döntés lenne részéről, hogy kivág mint macskát sz*rni mert eddig nem tudta- nyilván nem is kérdezte-, hogy miben hiszel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!