Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dilemma. Most mit csináljak? Ez szakító ok? Várjak, maradjak vele?
19 éves lány vagyok lassan 9 hónapja vagyok együtt az első komoly barátommal(19F). A 6. hónapban Én el kellett jönnöm egy távoli városba egyetemre. Ő otthon maradt, kezdődött a távkapcsolat, ment másfél hónapig aztán egy beszélgetés során kiderült ez neki nem jó, szeret de szabadságvágyra van szüksége. Sírt minden. Egy hétig sem bírta, keresett, hogy mikor megyek haza, kiakart békülni. Szeretem, hazamentem aztán kibékültünk, tehát két hetet külön voltunk.
Most azóta lassan 3 hét telt el. Teljesen össze vagyok zavarodva, szeretem de bennem valami megváltozott, félek, nem bízok eléggé benne. Rossz érzésem van ha nincs itt, de sokszor ha itt van akkor is. Valahogy nem tudok betelni vagy nem elég ahogy szeret? Látom rajta, hogy tényleg szeret engem, de egyre több olyan tulajdonságot látok benne, ami elkeserít és eltaszít. Egyetemre nem jár, de dolgozni se. Adósságai vannak, nem olyan sok, de akkor is. Fogadásokat tesz meg(mondjuk az se durva) inkább az, hogy pénzre lenne szüksége mégsem dolgozik. Csak a buli és a szórakozás ami ebben a korban elfogadható is de valami cél csak meg kellene jelenjen már. Ne értsetek félre nem gondolok még házasságra csak ez valahogy nekem nem tetszik. A másik dolog, hogy látom, hogy kihasználja az embereket(értem én itt, hogy olyanokkal is lóg, akik fizetnek neki, keresi azok társaságát akikből hasznot lehet húzni). Volt, hogy tőlem is kért kölcsönt, nem nagy összegek és én tényleg nem felhányásképp mondom, talán ez nem is számít. Tehát szegény családból származik, és elég ramaty a családi a helyzete, az apja alkoholizál rendesen és veszekszik vele és az anyjával is.
Látom, hogy szeret, és én is szeretem, megbolondulnék ha elveszíteném, de valami nem jó, nem tudom mit tegyek, ezek a dolgok nem tetszenek, de megváltoztatni úgy sem tudom. Könyörgöm segítsetek. Anno azt mondta, hogy lehet ha csak annyit tud nekem adni, hogy szeret, de azt megtudja adni. Nem vagyok anyagias tényleg, leszarom ha szegény csak látnám, hogy akarja megoldani ezeket a problémákat. Gondolkoztam a szakításon, de nem tudom mi lenne most velem nélküle, viszont így sem a legjobb. Könyörgöm segítsetek. 19L
Meg fiatal vagy mégis elég érett a gondolkodásod. Viszont azt sajnos nem jól látod, hogy nem tudnál létezni nélküle. Van élet az első szerelem után is, hidd el! Szerintem TE tudat alatt már tudod mi lesz ennek a vége csak még magadnak sem mered bevallani: szakítás.
Egy olyan férfi aki szabadságra vágyik az meg is fogja találni a módját, hogy élhessen!
egy ffi
Tudom, hogy miről beszéltek. Azt is tudom, hogy túl tudok ezen lépni, de most, hogy visszakaptam úgy érzem nem tudnék újra elszakadni tőle. Tudom, hogyha nem változik, akkor ebből hosszútávon semmi sem lehet. De hogy tudjak úgy szakítani ha még rettenetesen szeretem?
Azt, tudom, hogy a szabadságvágy már nem téma, azalatt a két hét alatt sem volt senkivel, minden követ megmozgatott hogy elérjen és látom, hogy bár szeret bulizni én is szeretek, de én kellek neki. Nem tudom hogy tegyem vagy mit is :((
így az elmondásod alapján tipikusan az édesapja nyomdokaiba fog lépni néhány év múlva( ezt látta ezt tapasztalta )
nem tanul,nem dolgozik és kihasznál másokat....sajnos egy 19 éves fiút már nem tudsz megváltoztatni...
próbálj meg inkább kiábrándulni belőle amíg nem késő...majd ő is megtalálja a neki megfelelő partnert de ti láthatóan nem illetek össze...esetleg,ha együtt maradtok egy két év múlva nemcsak,hogy te fogod eltartani de nagy eséllyel alkohol problémái is lesznek és jön majd az agresszív viselkedés stb....
neked egy normális pasira lenne szükséged(rám)....:D
Ti, hogy látjátok engem is csak kihasznál? vagy a maga módján szeret, de azért kihasznál?
Az a baj, hogy gyengének érzem magam, tehát nem érzem magam, annyira magabiztosnak erősnek, hogy elhiggyem fog még valaki szeretni és, hogy én is tudok majd szeretni mást így. Ha elhagyom, és majd meglátom valaki mással Én azt nem tudom, hogy fogom elviselni, bár látom, hogy talán ő sem lesz boldog mellette ha így viselkedik.
Hogy tudjak megerősödni és határozott lenni, mi van akkor ha szakítok és hogy még szeretem mindig ő fog járni a fejembe nem tudok majd mással kapcsolatot kialakítani, mert a két hét alatt is ez volt. Még csak beszélgetni sem tudtam más fiúval. Amúgy köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
látom van egy kis önbizalom hiányod is ...
biztos lehetsz benne,hogy mással boldogabb lehetsz főleg hosszú távon...
ne légy féltékeny ,ha mással látod mert biztos nem lesz mellette senki sem boldog...
szívesen lennék a haverod amíg kihevered ...
Valahogy idáig nem láttam, túl szerelmes voltam, amiután kibékültünk azután kezdtem ezeket észrevenni.
Van elég rendesen önbizalom hiányom. Most már úgy vagyok, hogy talán jobb lett volna akkor hagyni amikor ő szakított, úgy legalább nem kellene azon gondolkoznom, hogy szakítsak vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!