Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy dilemma. Most mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy dilemma. Most mit csináljak? Ez szakító ok? Várjak, maradjak vele?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok lassan 9 hónapja vagyok együtt az első komoly barátommal(19F). A 6. hónapban Én el kellett jönnöm egy távoli városba egyetemre. Ő otthon maradt, kezdődött a távkapcsolat, ment másfél hónapig aztán egy beszélgetés során kiderült ez neki nem jó, szeret de szabadságvágyra van szüksége. Sírt minden. Egy hétig sem bírta, keresett, hogy mikor megyek haza, kiakart békülni. Szeretem, hazamentem aztán kibékültünk, tehát két hetet külön voltunk.

Most azóta lassan 3 hét telt el. Teljesen össze vagyok zavarodva, szeretem de bennem valami megváltozott, félek, nem bízok eléggé benne. Rossz érzésem van ha nincs itt, de sokszor ha itt van akkor is. Valahogy nem tudok betelni vagy nem elég ahogy szeret? Látom rajta, hogy tényleg szeret engem, de egyre több olyan tulajdonságot látok benne, ami elkeserít és eltaszít. Egyetemre nem jár, de dolgozni se. Adósságai vannak, nem olyan sok, de akkor is. Fogadásokat tesz meg(mondjuk az se durva) inkább az, hogy pénzre lenne szüksége mégsem dolgozik. Csak a buli és a szórakozás ami ebben a korban elfogadható is de valami cél csak meg kellene jelenjen már. Ne értsetek félre nem gondolok még házasságra csak ez valahogy nekem nem tetszik. A másik dolog, hogy látom, hogy kihasználja az embereket(értem én itt, hogy olyanokkal is lóg, akik fizetnek neki, keresi azok társaságát akikből hasznot lehet húzni). Volt, hogy tőlem is kért kölcsönt, nem nagy összegek és én tényleg nem felhányásképp mondom, talán ez nem is számít. Tehát szegény családból származik, és elég ramaty a családi a helyzete, az apja alkoholizál rendesen és veszekszik vele és az anyjával is.

Látom, hogy szeret, és én is szeretem, megbolondulnék ha elveszíteném, de valami nem jó, nem tudom mit tegyek, ezek a dolgok nem tetszenek, de megváltoztatni úgy sem tudom. Könyörgöm segítsetek. Anno azt mondta, hogy lehet ha csak annyit tud nekem adni, hogy szeret, de azt megtudja adni. Nem vagyok anyagias tényleg, leszarom ha szegény csak látnám, hogy akarja megoldani ezeket a problémákat. Gondolkoztam a szakításon, de nem tudom mi lenne most velem nélküle, viszont így sem a legjobb. Könyörgöm segítsetek. 19L

2011. dec. 20. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tudod, ahonnan jön az ember, olyan is lesz. Ezt a példát látja otthon, nem fog megváltozni. Az apja iszik, akkor ő is alkoholista lesz, előbb-utóbb. Ha az anyjával ocsmányul beszél, mint nővel, akkor veled is így fog. Sztem hagyd ott míg nem késő. Találsz olyat aki 20 évesen még nem adós, nem beszél rondán az apjával és nem gáz a családi háttere... hamar kiszeretnél belőle. Én ilyennel még szóba se állnék, nemhogy járnék vele, nálam ALAP a rendezett családi háttér. Ha elváltak a szülei, az se tetszik... ez van. Mindenkinek más a mérce.

Párom rendes családból származik, se válás, se alkohol, se cigi, se csúnya beszéd (sosem hallottam még...), és velem is így bánik! Imádom :)

21/L

2011. dec. 20. 11:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Szakítottam. Elég nehéz. De úgy-e ti is úgy látjátok ez a legjobb amit tehettem?:-s
2012. jan. 8. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Remélem,hogy néhány hét múlva te is egészen biztos leszel abban,hogy jó döntés volt a szakítás.
2012. jan. 8. 18:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Már érzem, hogy jól érzem magam. Megkönnyebbültem, csak még hiányzik és eszembe jutnak a jó dolgok...az a kevés..
2012. jan. 8. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!