Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok olyan pozitív végkifejletű történeteket, amikor a szakító fél megbánta a döntését?
ez nem mindenkinek, csak nekem pozitív.:
a csajommal fel költöztünk pestre, és lényegében nem tudtam miért, de azt mondta, hogy szakítsunk.aztán mi után szakítottunk, egyből ment egy másik pasihoz kibeszélni a gondjait.a pasi nem mellesleg a lány apjának az egyik jó barátja.aztán én akkor már tudtam, hogy attól a palitól akar valamit.aki mellesleg semmivel se volt külömb mint én, csak anyi, hogy fix fizetése volt, és ahogy a csaj is, ami óta felköltöztünk, úgy ő is kocsmatöltelék volt,így ő nem szolt volna rá, hogy ne csinálja.aztán el költöztem onnan.a csaj be próbálkozott, hogy járjanak. a pasi meg nemet mondott neki.lehet párszor meg dugta, de enyi.járni nem akart vele(vissza hallottam)így két szék közé esett a volt csajom.nekem ez jó, mert akkor derült ki, mekkora qrva, amikor még nem volt közös gyerek, ház,stb.neki kevésbé jó, mert most senkije sincs.
Ő azt mondja, hogy még élni szeretne, és olyan erős benne az újdonság iránti vágy, hogy kénytelen volt ezt az utat választani. Szerintem az is közrejátszik, hogy megijedt attól, hogy egyre komolyabbá válik a kapcsolatunk, mert most először volt együtt hosszabb távon valakivel, és egyszerűen bekattant nála valami. Talá a legtöbben azt mondanák, hogy ezért a srácért nem kár, mert ez a hozzáállás nem vezet sehova.Az ideális férfiről alkotott véleménye kicsit irreális, és ennek a képnek akar megfelelni, ezért nem tudja elképzelni, hogy megmaradjon valaki mellett. És nem fogadja el a tényt, hogy ő nem az a nőcsábász típus, hiába, hogy megvannak hozzá az adottságai, de a természete nem ilyen.
Na , tehát erre hivatkozva vetett véget a kapcsolatunknak, és hozzátette, hogy szeret, de nem tudja ezeket leküzdeni magában. Hiteles forrásból tudom, hogy 2 hónapja alig mozdul ki otthonról, magába van zárkózva, és nagyon nincs jól. Tehát abszolút nem állt rá arra az életstílusra, amire úgy vágyott, pedig ennyi idő alatt már igazán megtehette volna, ha tényleg erre van szüksége. De még mindig padlón van miattam, és csak remélni tudom, hogy idővel észhez tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!