Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura ez a gondolkodásmód?
Helyes a gondolkodásod és én is hasonlóan gondolkozom, csak lányban. Nagyon szépen megfogalmaztad a tortás hasonlattal a dolog lényegét.
Gratulálok és maradj meg ilyennek.
17:35
Nem tudom pontosan miről beszélsz. A válaszaimban a véleményem írom le, nem "csak a szám jár", miért lennék szerencsétlen? Priviben is kifejthetnéd.
Attól függ, hogy az a 1,5 hónap mit jelent.Van-e csókolózás,kézenfogva járás,tipi-tapi,illetve hányszor találkozol a lánnyal a 1,5hónap alatt?
Szvsz a 1,5hónap elég sok idő.Gondolj bele,6 hét..Az alatt simán átkerülhetsz a barátzónába ...
Egyébként nagyjából végülis rendben van a gondolkodásmódod,azt leszámítva, hogy nagy csalód tud lenni mindkét félnek,miután lelkileg összecsiszolódnak és kívánják is egymást,aztán kiderül, hogy az ágyban rohadtul nem passzolnak,vagy nincs is igazából kémia....Viszont tapasztalataim alapján,tényleg a szex nem egy kapcsolat motorja,így miért ne lehetne hamar,az első pár randin megtörténnie?!Felnőtt emberek vagyunk.Ha pár randi után a felek elutasítják egymást,az nem valószínű, hogy azért lesz,mert ilyen vagy olyan volt a szex.(kivéve ha nagyon szélsőséges).
Szóval pont azért,mert nem az a legfontosabb,lehet természetesen közeledni testileg is egymás felé....Nem kell olyan nagy ügyet csinálni ebből.
Nem fura a gondolkodásmódod, normális. De azért szerintem nem lehet azt mondani, hogy egyedül ez a normális (mert hiszen a válaszadók ide akarnak kilyukadni...)
Nevezetesen arra gondolok, hogy szerinted a szex csak a hab a tortán. Én például ezzel nem értek egyet, mert a szex szerintem is alapja egy kapcsolatnak, csak éppen nem az egyetlen alapja. (azaz: bizony a szex nem a hab, hanem a torta alapja, de ugyebár egy torta több alaplapból áll, réteges, és közülük az egyik a szex...) Tehát ha a szex terén nagyok az eltérések, az ugyanakkora baj, mintha például a pár két tagja gyökeresen eltérő életfelfogású.
De abban például veled értek egyet, hogy hülyeség azonnal lefeküdni és az az 1-1,5 hónap szerintem is jó és kell, mielőtt szex lenne.
22F
Van még ilyen pasi aki így gondolja írhat privit. :)
20/N
18.
Valószínűleg akik rögtön dugnak, azok nem hosszú évekig akarják egymás mellett kihúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!