Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a helyzetről?
A tesóm számítógépén az előzmények között, találtam egy beszélgetést a barátommal. A barátom hozta fel a szex témát és számomra fullra érdekes, hogy mennyire érdeklődött a lánytesóm (17) szexuális hogyléte iránt.
22L
Hát... én tuti kiraknám a faszit.
Pont a tesódnál érdeklődik, aki 17 (mondjuk mostanába úgy tűnik nem olyan fiatal ez a korosztály...)
pont sexuáli életéről??? Ne haragudj, de ha nem jutnának eszébe "olyan" gondolatok, eszébe se jutott volna feldobni a témát.
De gondolom te meg szerelmes vagy belé, és most szíved szerint olyan válaszokat várnál, ami ellentmond annak, amit legbelül te is nagyon jól tudsz... :(
Lefeküdne a húgoddal.
Valójában már rég vége a kapcsolatnak (csak nem akartam, hogy bárkit i befolyásoljon, és ne olyan válaszokat kapjak, "h már úgyis mindegy"), szerencsére 4 hónapja szakított velem. Ez csak feltette az i-re a pontot, de már örülök is...
Csupán utólag érzem magam megalázottnak és hülyének. Pedig már pont kezdtem magam tök felszabadultnak érezni (ezután a szomorúbb 4 hónap után), hogy jön a tavasz, süt a nap is...
Az előző vagyok, és most látom, hogy már szakítottatok, ennek örülök, ha lehet ilyet mondani. Ne bánkódj miatta, pontosan..jön a tavasz, mozdulj ki és ne is gondolj rá. :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!