Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről? (bővebben Lent! )
Tehát az a helyzet, hogy volt barátom direkt keresi a balhét mert nem tud megülni a seggén,(tudni kell hogy már október óta nem vagyunk együtt..) tele beszéli minden hülyeséggel olyanok fejét akikkel énis jóban vagyok és fontosak...és az fáj hogy néhány ember meg el is hitte. :/ szabályosan úszít pár embert ellenem és ahogy hallottam állandóan az a téma hogy mekkora r****c vagyok ami k..vára nem igaz... és nyilvánosan mocskolódik rólam facebook-on .ezt úgy hallottam mert én már régóta letöröltem..nagyon elfajultak a dolgok mostanra,a szakítás óta kisebb nagyobb megszakításokkal kaptam elég sértő leveleket is amikre válaszoltam egyből mert nagyon felidegesített....amit utólag megbántam mert le kellett volan szarni. És az a legrosszabb hogy több mint 1 évet pazaroltam el egy ilyen emberre....és ő már csak egy nagyon rossz emlékként marad meg az életemben. de én nem szeretném csak úgy annyiban ahgyni a dolgokat amiket most művelt.....
L/19
Lehetséges, hogy az lenne, de a törvényes módja ez...
Másodsorban vannak olyan úri emberek akik bizonyos pénzösszegért elrendezik az illető hátsóját, és mostanában ilyen embereket bárhol találni, de ekkor már ő is feljelentést tehet....
Ha pedig olaj lenne a tűzre és még mindig pattog neked vagy bármiféle bántó dolgot intéz a te irányodba, ismét fordulhatsz a törvényhez és ez már elzárással vagy felfüggesztettel is járhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!