Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ide irkalo lanyok legnagyob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ide irkalo lanyok legnagyobb resze szerint a kulso csak egy kicsit szamit. Akkor miert van olyan sok szingli fiu meg 30 eves koraban is egyedul, hogy meg soha nem volt baratnoje es meg nem is csokolozott?

Figyelt kérdés
mobillal irtam, elnezest az ekezet hibakert.
2012. márc. 1. 19:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

háát akkor ne fáraszd magad hülyékkel te 69!

de vedd számításba, hogy annyira hülye te is vagy mint én!

2012. márc. 1. 20:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Mert az itteni lányok nagy része is kib@szott ocsmány... Rám csomóan írtak már, és egyetlen szép sem volt köztük...
2012. márc. 1. 20:42
 23/23 A kérdező kommentje:
Egyszer rám is írt már itt egy kövér csaj, nagyon nem jött be. 65 -70 kilóig még elmegy egy lány, mert nem vagyok igazán válogatós, arcra meg főleg nem ha tetsre csinos a lány, de azért ha valaki 160 centijéhez 70 kiló társul az már nekem is too much. Persze 175 centihez 70 kiló az simán elfogadható.
2012. márc. 2. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!