Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ide irkalo lanyok legnagyob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ide irkalo lanyok legnagyobb resze szerint a kulso csak egy kicsit szamit. Akkor miert van olyan sok szingli fiu meg 30 eves koraban is egyedul, hogy meg soha nem volt baratnoje es meg nem is csokolozott?

Figyelt kérdés
mobillal irtam, elnezest az ekezet hibakert.
2012. márc. 1. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

19:21!

te miről beszélsz? fel sem fogtad h mit mondtam!!!

Te gondolatolvasó vagy vagy mi a fene?

MAXIMUM az interneten ismered meg előbb a belsőt! De nem az életben! Mi nem menne??? Ennyire nehéz a felfogásod??

Akkor olvasd át még 1x amit írtam!

Akkor vegyük át hogyan ismerkedsz élőben!

- 1. meglátod a nőt, megtetszik, vagy csak elég szimpatikusnak tartod ahhoz h úgy döntesz meg szeretnéd ismerni! ERGO: Meglátod, és a külsejéből leolvasod amit lehet..hogy milyen lehet

- 2. odamész

- 3. és elkezdesz beszélgetni! Nem kell hogy bombázó legyen! elég ha szimpatikus! ÉS tádámmmm ekkor ismered meg a belsőjét!

ÉS EKKOR CSAKIS EKKOR TUDOD MEG H MILYEN A BELSŐJE!

Ugyan is nem vagy superman aki belelát a másik fejébe!!!

Érthető így már??

2012. márc. 1. 19:31
 12/23 anonim ***** válasza:
Már levélben leírtam milyen gyökér vagy. Fogalmad sincs más érzéseiről vagy bármilyéről, mert egy érzéketlen bunkó vagy. Nem tudod az életem szóval fogd be, mert sík vagy. Érted? Marhára okoskodsz, de nem tudod. Általánosítasz mint egy hülye gyerek. Hát őszíntén szólva én téged sajnállak.
2012. márc. 1. 19:36
 13/23 anonim ***** válasza:

nem zavar h te okoskodsz???

ki a fr@nc beszél más érzéseiről???

Egy szóval nem mondtam, hogy ki milyen???

Nem érzésekről beszélek, hanem a kérdésről!!!!!!

A KÉRDÉSRŐL BESZÉLEK!!! külső és belső!!!

EGY UTOLSÓ KÉRDÉS!

(Ha nem neten ismerkedsz)

Mit látsz meg előbb a külsejét vagy a belsőjét???

2012. márc. 1. 19:39
 14/23 A kérdező kommentje:
Miert zavar teged az a teny, hogy en mobillal irtam ki a kerdest.
2012. márc. 1. 19:40
 15/23 anonim ***** válasza:

de látom egyszerűen nem érted mit írok! Vagy el sem olvasod!

ismerkedésről írok, amikor egy számodra szimpatikus nőt akarsz megismerni akit meglátsz akár az utcán!

2012. márc. 1. 19:40
 16/23 anonim ***** válasza:
És ha belsejét? Ugyan már az kizárt.... Mint írtam szerelmes voltam/vagyok olyanba aki nem tetszett külsőre akkor nyílván tökmindegy mit láttam meg először, nem? Te kretén! Fogd már fel, hogy valaki értelmesebb is tud lenni nálad! A belső megszépít te gyökér.
2012. márc. 1. 19:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Biztos azért mert nem az ide írogató lányokkal ismerkednek...
2012. márc. 1. 19:43
 18/23 anonim ***** válasza:

jajj istenem! te kis idióta 69%-os!

Még mindig nem fogod fel! Hány éves vagy 3???

Egyszerűen nem érted h mit mondok!! Képtelen vagy felfogni!!

Nem hiszem el h ennyire értetlen valaki mint te!

Akkor is volt neki egy kisugárzása, valami a külsejében ami megfogot, vagy csak a kedves tekintet, vagy őszinte nézés, vagy bármi ehhez hasonló...de nem írok többet, mert nem értenéd meg soha!

2012. márc. 1. 19:47
 19/23 anonim ***** válasza:

Ah nem fárasztom magam hülyékkel.....

Kérdezőmnek: sok okka van, hogy többen szinglik az emberek. Ezt így külsőre fogni rögtön azt nem lehet. Helyzetektől függ miért nem sikerül valakinek és nem csak a külsőségek. Több ok van és csak egyet írtál.

2012. márc. 1. 19:49
 20/23 anonim ***** válasza:
59%
Mert egyrészt a lányok nem ismerik magukat, másrészt nem őszinték még egy névtelen fórumon se. Igazából mindegyiküknek csak a külső v a pénz számít.
2012. márc. 1. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!