Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom haverja azt mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom haverja azt mondta hogy a barátom csókolózott egy lánnyal, akit akkor ismertek meg. Felhívtam a lányt, és ő is azt mondta hogy tényleg ez történt. Mit tegyek? A barátom tagad.

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 01:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Erősködj, bírd rá, hogy beismerje. Ha végképp nem akarja, és totálisan kifakad, akkor talán kamu az egész. Bár érdekes, hogy ketten is állítják... a csaj egyébként kicsoda? Nem ismered sehonnan?
2012. jan. 30. 01:19
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem ismerem,kb 2 közös ismerősünk van...ez egyébként októberben történt,és azóta piszkálom a barátomat hogy vallja be,mert tudom hogy igaz...és nem...állítja hogy hazugság az egész...csak így időnként előtör belőlem,azért írtam most.
2012. jan. 30. 01:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy nem szakítok ha őszintén elmondja...De azt mondja hogy nem fog bevallani valamit ami nem igaz...A lány írt nekem egyébként hogy hogyhogy együttmaradtunk,tiszta hülye vagyok,és az én hibám lesz ha megint megbánt.
2012. jan. 30. 01:39
 4/15 anonim ***** válasza:
Én azt sejtem, hogy az a 2-3 ember, aki állítja, azok csak összebeszéltek, mert talán nem tetszik nekik, hogy együtt vagytok. Nincs kizárva a dolog, ilyenek is előfordulnak, sajnos.
2012. jan. 30. 01:57
 5/15 anonim ***** válasza:
szerintem egyértelmű, hogy igaz, a barátod csak menti a menthetőt, és mivel látja, hogy naivan hiszel neki, így nincs is nehéz dolga. te tudod, hogy mit csinálsz, én szakítanék.
2012. jan. 30. 01:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Szia! Ilyen helyzetbe voltam én is kb 2 hónapja. Nekem a barátom mondta, hogy majdnem megcsalt. Én meg kérdezgettem és az arcára volt írva a válasz. Teljesen mindegy volt mit mondott a tekintete mindent elárult. Én is felhívtam a csajt és megerősített. Szerintem ezt látod rajta, hogy megtörtént-e vagy sem? Mióta vagytok együtt? Ismered már a reakcióit nagyjából?
2012. jan. 30. 02:00
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát, itt lenne az ideje, hogy döntsél.

Hiszel a barátodnak? -Ha igen, akkor ne b@sztasd ezzel többet. Az idegeire mehetsz vele... És az soha nem tesz jót egy kapcsolatnak.

-Nem hiszel neki? akkor mond ki: igen, megcsaltál. És ezért szakítok veled/de ettől még hajlandó vagyok folytatni.

Amit most csinálsz, azzal nem jutsz előre. Lehet a barátod igazat mond, és valakik csak ártani akartak nektek. És sikerült, ha október óta ezen pörögsz. De lehet igaz a dolog.

EZ SOHA NEM FOG KIDERÜLNI

Ezért azt ajánlom: döntsél: Megbízol a párod szavában, vagy inkább a haverjára, és egy ismeretlen lányra hallgatsz?

2012. jan. 30. 02:41
 8/15 Bogee123 ***** válasza:
Hmm. Csak eg ykis logika vagy rafináltság vagy nem is tudom minek nevezhetnénk:O Szóval van az a csaj akinek valószínű, hogy tetszik a barátod...van a barátodnak a haverja, vele mennyire vagy jóban? Ha nem ösztök ki túl jól, egyre biztosabb lehet, hogy összebeszéltek... Lehet, hogy a lány azt akarja, hogy menjetek szét és akkor gond nélkül rástartolhat a barátodra.;) Ha a haverja jobban bírja a másik csajt mint téged, akkor meg pláne... beszéljétek meg ezt az egészet, próbáld meg kivenni a tekintetéből, a szavaiból az igazságot. Minden úgy van, ahogy lennie kell, tehát akárhogy döntesz, az úgy helyes...sok sikert!
2012. jan. 30. 11:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy miért akarna egy olyan lány rosszat,aki nem is ismer minket,még hallomásból se.A barátom meg a haverja hülyéskedtek vele,nem is az igazi nevüket,korukat mondták neki,mert csak szivatták...némi eltérés volt a haver és a lány sztorijában,de nemtudom...engem idegesít...nagyon szeretem,ha nem muszáj nem akarnék szakítani,de néha eszembejut...de azon gondolkoztam,hogy én már október óta meguntam volna hallgatni hogy mondd el az igazat,tudom hogy megtörtént...és nem hazudnék,hanem megtörnék,hogy jólvan basszus,igen,csak hagyjál már ezzel...
2012. jan. 30. 11:30
 10/15 A kérdező kommentje:
2éve együtt vagyunk...egyébként nagyon ügyesen hazudik sajnos...
2012. jan. 30. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!