Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok-e ha a párotok mással csókolozott, de nagyon megbánta?
Pontosabban a szituáció az volt,hogy elutaztam és volt egy buli amire nem tudtam emiatt elmenni. A párom viszont elment.
Mikor hazajöttem és találkoztunk olyan furcsa érzésem volt vele kapcsolatban, furán viselkedett. Majd a héten egész végig azt hallgattam,hogy mit csinált egy csajjal a buliban. Megkérdeztem tőle, ő viszont mondta,hogy semmi nem volt.
Alapjában véve ekkor még nem volt probléma.Ezzel nem kellett volna foglalkoznom. de annyira felgyülemlett bennem a feszültség,hogy azzal gondoltam kiadni magamból ha jól kirúgok a hámból. Ez sikerült is viszont nem sült el túl jól,mert egy másik emberrel csókoloztam.
Mindneképp elmondom neki,mert sajnos sokan tudják a környezetemben és bármikor megtudhatja így jobb ha tőlem tudja meg. Szerintetek mennyi az esélye,hogy megbocsát?
nagyon bánom mait tettem, és nagyon szeretm őt!
Ha megcsaltad, akkor nem szereted őt... eleve nem állsz bosszút rajta. és ha azért akarod elmondani, hogy nehogy mástól tudja meg, az gáz. ez gáz.
Én tuti nem bocsátanék még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!