Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom haverja azt mondta hogy a barátom csókolózott egy lánnyal, akit akkor ismertek meg. Felhívtam a lányt, és ő is azt mondta hogy tényleg ez történt. Mit tegyek? A barátom tagad.
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 01:16
11/15 anonim válasza:
Hát ha ügyesen hazudik, akkor biztos sokat gyakorolta. Azt már tényleg nem fogod megtudni, hogy megtörtént-e, de ez nem is gond, mivel ha tényleg megtörtént, és még így is hiszel neki, újra meg fogja tenni. Tehát inkább próbáld azt kideríteni, most mit csinál!
12/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok naiv,nem mondtam hogy mindent elhiszek neki...ha így lenne,akkor nem piszkálnám ezzel azóta is,hogy de valld be,mert tudom,és úgy sokkal tisztességesebb,meg hogy gyáva ha nem mondja el az igazat...egyébként ez a haver sokszor mondott már ilyen megcsalt,ennek a csajnak ezt meg azt mondta a barátod dolgokat...
2012. jan. 30. 12:16
13/15 anonim válasza:
Viszont mit mondhatna szegény, ha tényleg nem történt meg, és honnan tudhatnád biztosan, ha megtörtént volna? A lényeg, hogy ezzel sehova nem jutsz. Már csak azt tudod kideríteni, hogy most megcsal-e, de valószínű ez is elég lesz: Nem hiszem, hogy azóta csak úgy megváltozott volna.
14/15 A kérdező kommentje:
Honnan tudnám kideríteni hogy most megcsal-e?
2012. jan. 30. 12:24
15/15 anonim válasza:
végül mi lett, kiderült ki hazudott?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!