Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen bunkók a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók a nők a férfiakkal?

Figyelt kérdés

2012. febr. 29. 16:59
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
38-adik válaszolónak: csodálkozol? Ez emberi vonás, ha valakt nagyon "keresnek" akaratán kívül is "elszalad vele a ló". és egy szép ívelő pálya következik. Mert valjuk be, jó érzés ha az ember "sikeres". Ez az élet minden területén így van. Baj akkor van ha nem keresik, illetőleg ezen témára nézve, az olyan lányok akikért kevesebben szaladnak, pl nem járnak dizsibe..stb,, jó eséllyel szerényebbek, "normálisabbak". Kivételek pedig mindíg is voltvanlesznek
2012. aug. 18. 01:53
 42/49 anonim ***** válasza:
34%
Én nő vagyok és elmondanám, hogy 1 csaj kivételével, aki a legjobb barátnőm, nem volt olyan eset, hogy az illető nem kavart volna a hátam mögött és tudta volna, hogy hol a helye...mindegyik csak a saját hasznát nézte, valamint undorító módon viselkednek azzal, akire irigyek.Felszínesek, kétszínűek, nagyon jól tudják játszani a kedveset, aranyosat csak, hogy népszerűek lehessenek és minél több fiúra tehessenek szert, persze ha a fiú nem úgy ugrik, ahogy ők azt szeretnék akkor lehordják mindennek a háta mögött, kibeszélik a csajokkal a suliban, amiről a kedves srác mit sem sejt...egyszerűen ezek a nagyp*fájú r*bik, akik semmitől sem félnek.:)
2013. dec. 26. 17:58
 43/49 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező én értem miről beszélsz!

Nem fogok érvelni, hogy ,,pedig igenis sok normális lány van", mert már unalmas, másrészt meg nem is annyira igaz.

A nagy részük tényleg elkeserítően viselkedik! El vannak korcsosulva, bunkók, ők azt hiszik mindent megtehetnek.

Ha úgy öltöznek fel, hogy kint van a fél seggük, meg a csöcsük, akkor meg csodálkoznak, hogy a pasik kikezdenek velük?! Talán vegyenek fel valamit!

A válasz pedig, amiért így viselkednek: Nekik ilyen az agyuk, nem sok logikájuk van. Ők mindent megtehetnek, azt hiszik, közben csodálkoznak, ha beszólnak nekik. Nem mondom, hogy be kell szólni nekik, de nekik sem kéne mindenüket kidobni, mert így csak ringyónak nézik őket, és jó, hogy a férfiak d..ni akarnak.

2015. szept. 1. 09:46
 44/49 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos szemét kavarógépek. Ahogy az eggyel előttem válaszoló is írta.

Tisztelet a kivételnek!

2015. szept. 1. 09:50
 45/49 anonim ***** válasza:
33%
Mint mindenki a nők is otthonról a szülői házból hozzák eredendő bunkó viselkedésüket és a genetikai adottság. Azután ezt a pasikra fogják. Volt úgy velem hogy lehettem én akármilyen kedves és rendes a barátnőmhoz akkor is bunkó volt velem. Es ha ezt szovatettem neki nem ertette es még bunkóbb volt velen utána... Az ilyebtől jovb távol lenni.
2015. szept. 30. 02:56
 46/49 P3tő Kriszx válasza:
Igazat adok a kerdezonek. Megcsak parperce irtam ra a nore hogy ismerkedjunk meg erre elhajt avval hogy ö lezbikus meg kozbe bunkozik velem.
2017. dec. 20. 21:30
 47/49 LACIKA1990 válasza:

A 45-ös válaszolóval együtt érzek. 7 éves kapcsolat ment tönkre a kommunikációhiány, és a bunkó viselkedés miatt. Hasonló cipőben jártam én is. Én lehettem bármilyen kedves, megértő, annyira csúnyán, flegmán beszélt velem sokszor (mondjuk a szüleivel is, pedig 26 éves lány). Így sajnos azt vettem észre, hogy nem tudtam már vele egy idő után máshogy viselkedni, csak úgy, ahogy Ő velem. Sajnos az, amit otthonról hozunk mindenkire vonatkozhat (és a mi esetünkben is igaz volt apai ágról). Férfira is, nőre is.

Persze itt mindenki azt ír magáról, amit szeretne, úgysem tudjuk igaz-e.

Viszont elismerem, hogy bebunkóztam, miután egy ideje kb. ezt kaptam, mikor hazaértem 12 órás melóból, hogy mi a f..nak örülsz? Mert mosolyogva mentem haza, és az volt az örömöm, hogy végre láthatom a lányt, akit szeretek. ÉS EZ CSAK EGY PÉLDA VOLT. És még egyszer mondom Ő 26 éves!! Kőbunkó lány lett sajnos. (mondjuk jó barátja lett egy kétes erkölcsű lánynak, aki "HÍRHEDT" felénk rossz értelemben).

De még egyszer mondom, ez nem a nők ellen szól, mert mélységesen tisztelem őket továbbra is. Csak férfi létemre borzasztóan meg lettem bántva. (Főleg, hogy 7 év után, pár héttel a 8. évforduló előtt Messengeren kidobott, pedig a menyasszonyom volt 3 éve).

Úgyhogy ez megkoronázta az egészet.

27F

2018. ápr. 28. 04:20
 48/49 anonim válasza:
47%

Igazán szomorú, hogy immár 2019-et írunk (a kérdés óta bő 7 év eltelt), de ezek a dolgok változatlanok, sőt, talán még tovább romlott a helyzet. A nők (igen, általánosítok, méghozzá kellő tapasztalat birtokában, különféle körökből és korosztályokból) elmondhatatlanul görény, nagyképű viselkedést produkálnak, miközben többnyire az alapelvárásaik között szerepel, hogy egy férfi legyen kedves, humoros, intelligens, stb., de megfelelhetek mindennek akármennyire, mégis olyan döbbenetesen primitívek, hogy még reagálni sem képesek egy-egy visszafogott, tiszteletteljes, de barátságos hangvételű, privát jellegű üzenetre, ami őszintén szólva már nem is a nyilvánvaló elutasító magatartás miatt probléma - alapvetően nem az a gond, ha valaki a másiknak nem épp az esete -, hanem azért mert ezzel már-már emberi méltóságukban sértenek meg másokat (értsd: emberszámba sem veszik). Az esetlegesen érintettek közül talán most sokan úgy gondolják, hogy: "na persze emberi méltóság, nagy szavak, jajjj de sajnálom a szánalmas kis @szt, oda ne rohanjak, sírjon csak, blablablabla", pedig jobb lenne, ha belegondolnának, hogyan esne nekik mindez fordítva. Ja, hogy nem kell belegondolni, mert velük ilyen nem eshet meg, hisz' annál népszerűbbek? Lehet (sajnos), de mi lenne, ha mégis?! Hogyan éreznék magukat? Szvsz. egyből kitörne a hiszti, hogy: "mekkora rohadt szemét minden mocsok férfi, száradjon le az összesnek, mindig csak azt akarják a büdös tahók, de megbecsülni bezzeg egy sem képes, brühühühü".

Éppen csak azt nem veszik észre, hogy pont azokat rázzák mindig le, mint kutya a vizet és azt próbálják porig alázni, aki igenis megbecsülné és tiszteletben tartaná őket. Lehet, hogy "csak" egy férfi vagyok 35+ évnyi élettapasztalattal, így sosem foghatom fel az univerzum ezen bonyolult női dolgait, de sehogyan sem értem, ez miért jó bárkinek is? Mi lenne, ha legalább emberként bánnánk egymással akkor is, ha semmi különösebb tervünk nincs a másikkal amúgy? Összedőlne a világ? Beindulna az apokalipszis?

Végül kihangsúlyoznám - már amennyire egy ilyen felületen mód van rá -, hogy biztosan számos primitív férfi is létezik (helló proteinzabáló gyurkamajmok pl.), aki azt hiszik, mindig, mindenhol rendelkezésükre áll a terülj-terülj asztalkám (a nőknek köszönhetően egyébként nem alaptalanul hiszik), DE bármily' hihetetlen is, létezik olyan férfi is, akinek nem csupán a genetikailag kódolt alapdirektívák lebegnek a szeme előtt 24/7, mint Dagobert bácsinak a kacsadollár, hanem örömmel vesznek (pontosabban vennének) néhány szimpla, baráti szót is viszonzásul az általuk természetes viselkedésként prezentált udvariasságért, figyelmességért, tisztelettudásért és hasonlókért.

Bár - mint azt kifejtettem - a személyes tapasztalatom igen gyászos mindezzel összefüggésben és kellőképp egységesen egyértelmű is ahhoz, hogy ma már nyugodt szívvel általánosítsak, azért mielőtt a fejemhez vágnák egyesek a hímsoviniszta és hasonló hangzatos kifejezéseket, leszögezném, hogy őszintén kíváncsi lennék a ellentábor véleményére/ellenérveire is. Nem véletlenül használom az "ellen"tábor szót, mert bár mérhetetlenül szomorú, de bizony egyenesen ellenségesen lekezelőnek érzékelem a nők megnyilvánulásait, vagy ha úgy tetszik, azok hiányát.

U.i.: Apropó, nesze neked "jó kis" 2019-es népesedés-politika... Lehet, hogy nem kizárólag gazdasági okai vannak annak, hogy megállíthatatlanul "fogy a magyar"?

2019. júl. 20. 19:53
 49/49 Deleted válasza:
Udvarolnak neki így is.
2021. márc. 4. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!