Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen bunkók a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók a nők a férfiakkal?

Figyelt kérdés

2012. febr. 29. 16:59
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Jaj utolsó, kemény vagy :D Hát nem tudom ki szánna meg téged kedves és barátságos embertársam :) remélem az egyik nagyképű bunkó csaj segít neked.
2012. febr. 29. 23:17
 22/49 A kérdező kommentje:
Én segítenék rajtad de nem tudok, ne haragudj testvér :(
2012. febr. 29. 23:17
 23/49 anonim ***** válasza:
34%

Egy-két válasz nagyon nevetséges. Érdekes, itt megint senkinek nincsenek olyan ismerősei, akik rib*ncosan öltözködnek, és megint rossz körökben mozog a kérdező:D

A kérdésre válaszolva: egy csúnyább nőnél is sok férfi próbálkozik, mert szexet akar, ezért megnő az egójuk, és szépnek hiszik magukat. Nézz körül az utcán, még egy csúnya nő is rohadt szépnek hiszi magát, és lekezelően beszél a férfiakkal. És akkor ugye ott van még a feminizmus is, rengeteg beszólogató, beképzelt, férfias nő van. Az igazi nő ritka, mint a fehér holló sajnos.

2012. márc. 4. 06:50
 24/49 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, még annyit,h nőkkel felesleges vitatkozni, főleg itt, nem fognak elgondolkodni vagy érvelni, inkább hisztiznek egy sort és félrebeszélnek. Lásd: nő válaszok :)
2012. márc. 4. 06:52
 25/49 anonim ***** válasza:
0%
női*
2012. márc. 4. 06:53
 26/49 anonim ***** válasza:
31%
Még annyit,h a fiúkkal felesleges vitatkozni, főleg itt, nem fognak elgondolkodni vagy érvelni, inkább hisztiznek egy sort és félrebeszélnek. Lásd: fiú válaszok :)
2012. márc. 4. 10:43
 27/49 A kérdező kommentje:
Inkább a nőkkel felesleges vitatkozni, csak egy síkú gondolkodásra képesek, azt hiszik hogy a férfiak állatok és csak AZT akarják. Szóval érdektelen bármilyen nemű válasz, nem fogok leállni senkivel se vitázni.
2012. márc. 4. 11:40
 28/49 anonim ***** válasza:
34%

"Még annyit,h a fiúkkal felesleges vitatkozni, főleg itt, nem fognak elgondolkodni vagy érvelni, inkább hisztiznek egy sort és félrebeszélnek. Lásd: fiú válaszok :)"

Igen, pont az ilyenekről beszéltem, mint te, rögtön támadsz ,de megint semmi érv, Drágám, köszönöm, hogy bemutatkoztál :)

2012. márc. 4. 12:02
 29/49 A kérdező kommentje:
Száánaalmas :) Erről dalt is írhatnék. De mondtam nem vitázok veled.
2012. márc. 4. 12:18
 30/49 anonim ***** válasza:
58%

16-os voltam, és ott kellően kifejtettem a véleményem. Számomra az se derült ki, mit értetek bunkó alatt, lekezelő de hogy? Mit mondotok neki, ismeritek vagy se, hogy reagál? Pontos példákat mondjatok! Hány nő volt bunkó? Kizártnak tartom, hogy az összes nőt ismeritek.

Én se voltam bunkó a párommal mikor megismertem, szerintem más se, mert akkor nem lennének párok, na bumm!

Legyetek szívesek válaszoljatok a feltett kérdésekre, mert ennek így semmi értelme.

2012. márc. 4. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!