Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/49 anonim válasza:
Volt barátnőm tavaly novemberben kidobott,ahogy meglett az érettségije lett munkája és pénze kutyaként kezelt,bunkó volt,lenézett miközben éveken keresztül nem számithatott másra csak rám,a vége felé már engem hibáztatott mindenért.Pasi vagyok.Folyamatosan engem ugatott le azért is amit mások követtek el,és csodálkozott h a végén úgy viselkedtem vele ahogy ő velem.
12/49 A kérdező kommentje:
Utolsó, ismerős helyzet, mikor nekem volt barátnőm, elég szemét volt, volt hgoy mások előtt járatott le, bunkó volt tényleg, mikor meg elmondtam a véleményem az egészről amit művelt mert már nem bírtam tovább még ő volt felháborodva és elkezdett sírni....-.- Valahogy már unom, semmi kedvem udvarolni senkinek, semmibe vesznek, értelmetlen párkapcsolat, úgyis vége. Ha adódik egy jó alkalom arra hogy legyen valakim kihasználom, de nem leszek olyan idióta hogy futkossak a nagy seggek után.
2012. febr. 29. 17:21
13/49 anonim válasza:
Uoltsó vagyok,én is untam már az egészet,ami a legidegesítőbb volt h mikor sétáltunk az utcán jött egy kirohanása és persze h tömegben mindenki előtt engem oltott világnak,ha szóvá tettem h kicsit vegye már észre magát akkor még jobban elkezdte.Próbáltam távol tartani az olyan dolgoktól h pia,fű meg a hasonlóktól és amióta kidobott ezeket előszeretettel fogyasztja,szte jobb az élete mert van egy csomó haverja,hozzá teszem az összes pasi és csak azért vannak vele mert mind meg akarja húzni.Ja és szakítás napján már vele aludt az egyik volt osztálytársa,akivel össze is jött,és vissza akart közben járni a szex miatt mert h azt hiányolja,de felőlem bele is pusztulhat mert egy ilyen ribanchoz bottal sem érnék.
14/49 anonim válasza:
Nem gyanús neked, hogy veled minden nő bunkó, másokkal meg nem? Sok fiú barátom van és érdekes módon egyikük se tapasztalt ilyen jelenséget(talán mert ők rendes, intelligens emberek). Sírj csak tovább, megérdemled, hogy bunkók legyen veled, mert te is egy hatalmas tuskó vagy!
26N
16/49 A kérdező kommentje:
Nem érdemlem meg hogy bunkók legyenek velem, talán ti vagytok a bunkók, úgyhogy nyugodtan lenézhetsz nem érdekelsz:)
2012. febr. 29. 18:07
17/49 anonim válasza:
Itt nem én vagyok az akinek nincs párja. A helyedben magamba szállnék és elgondolkoznék azon miért is olyan elutasítóak veled a nők, mert ok nélkül senki sem bunkó! Látatlanba megmondom, hogy egy idegesítő, nyafogós, hímsoviniszta alak vagy, aki csak a gyakori kérdések segítségével (se) tudja megoldani a problémáit. Szánalmas!
18/49 A kérdező kommentje:
Igen biztos, nem is ismersz te szerencsétlen :)
2012. febr. 29. 21:04
19/49 anonim válasza:
A kérdés kiírója a szerencsétlen, egyértelmű. :D
20/49 anonim válasza:
Ahelyett, hogy ezt fejtegetitek,hogy ki mennyire bunkó, vagy nem bunkó, inkább nekem segítenétek valami megoldást találni hogy psp-vel normálisan nézhessem a youtube-ot:) Bocs az offért, de ez valójában nem az, mivel,ha segítettek nekem ebben, nekem egy rendes, barátságos embernek,aki minden emberben először a jót próbálja meglátni,nem pedig a rosszat,akkor ezáltal nektke is jobb kedvetek lesz, hogy segítettetek egy embertársatokon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!