Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert megérdemlik... Ma a buszon egy faszi belemarkolt a seggembe. Abszolút semmi bűntudatom nem volt, amiért az agyáig felrúgtam a golyóit.
Egyébként te is csak általánosítasz. Én normális vagyok a pasikkal...
Épp most csalt meg a pasim. Kiabáltam vele, nem túl szépen. Bunkó voltam? Igen, remélem nagyon is.
De megérdemelte...
Szerintem egy csaj csak akkor bunkó a pasikkal, ha oka van rá. Ha megbántja, szemétkedik vagy ahogy az előttem lévő írta, tolakodó. Egy rendes, jófej pasival rendesek a nők.
Nekem nincs kint a seggem, és nem dobom ki semmimet. Sőt egy időben próbáltam kifejezetten szürkén öltözködni és még úgy is megtaláltak a bunkó beszólongatók, akik belemásztak az arcomba és azt hitték nekik mindent szabad. És ez kortól, és hovatartozástól függetlenül.
Ritka az értelmes pasi, és a nők egy része (tudod, a tinipics.k, elkényeztetett bulip.csák )tényleg bunkók de ha nem ilyen körben mozognál akkor nem érnének meglepetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!