Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen bunkók a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók a nők a férfiakkal?

Figyelt kérdés

2012. febr. 29. 16:59
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
58%

,,azt hiszik hogy a férfiak állatok és csak AZT akarják"

Nem hiszem, hogy a párom állat, nagyon szeretem, és tisztelem őt.

2012. márc. 4. 12:22
 32/49 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy erre már nem tudtok válaszolni. Csak a mellébeszélés és az álszenteskedés megy nektek.
2012. márc. 4. 14:48
 33/49 A kérdező kommentje:
Mondtam nem vitatkozom.
2012. márc. 4. 15:23
 34/49 anonim ***** válasza:
58%
Persze, mert nem tudsz egy példát se mondani. Nem számít vitatkozásnak válaszolni egy kérdésre, szóval gyenge kifogás. Egyfolytában kiírogattok ilyen kérdéseket, de eddig még senki sem tudott mondani konkrét példát, csak mellébeszélt, mint te.
2012. márc. 4. 17:28
 35/49 A kérdező kommentje:

Semmi kedvem, mert csak veszekedés lenne belőle. A nők ilyenek:

La donna e mobile

Az asszony ingatag, úgy hajlik mint az ág, és hálót vet ki rád, könnyelmű szívvel. Mindegy ha víg kacaj, csendül az ajkán, vagy könnyez csalfán csábít és színlel. Ne higgy a nőnek, ne hallgass rája, hazug a szája, bármit is mond, bármit is mond. Bááááááár..bármit is mond.

2012. márc. 4. 18:02
 36/49 anonim ***** válasza:
58%

Megint mellébeszélés. Ugyanannyi hazug nő van, mint hazug pasi. A férfiak se szentek, szeretik ágyba csalni akár hazugsággal is a nőket, DE csak azt lehet átverni, aki hagyja magát.

A kérdés viszont a bunkósságról szólt, amire még mindig nem kaptunk választ, hogy teszik ezt a nők? Tényleg érdekelne.

2012. márc. 4. 18:19
 37/49 A kérdező kommentje:
Nem beszélek mellé! Te nem veszed figyelembe, írhatok neked akármit, úgy sem fogsz egyet érteni. Én sosem tagadtam hgoy a férfiak is csak félrekefélnek, de a nők se különbek, igazából ők tehetnek róla, mert a tökéletes csávókra hajtanak. A cicafiúcskákra, meg a kockahasú majmokra, meg amelyik neveletlen hülye.
2012. márc. 4. 18:31
 38/49 anonim ***** válasza:
54%
Úristen, b@zmeg, némely hozzászóló aztán rohadt értelmes. Leírja, hogy megfogták egyszer a fenekét, ezért bunkó minden férfival, te jó ég :). Igen drágám, bunkózz egy eset miatt az összes férfival. A nőket nem az eszükért szeretjük, de ez már tényleg túlzás. Egyébként azért bunkók, mert megtehetik. Manapság már egy átlagos vagy csúnyácska nő is 1 kg sminket felrak magára, és szépnek hiszi magát, és szépnek kell tekinteni, mert olyan nincs,h egy nő nem szép. Mivel sok férfi próbálkozik nála, beképzelt lesz, és többnek hiszi magát, mint ami. ez nem vicc, a legtöbb fiatal nőnek ma Magyarországon olyan szinten nincs önkritikája, hogy az hihetetlen, még egy 160 cm-es kövér nő is azt hiszi, h neki Brad Pitt jár.
2012. ápr. 5. 10:45
 39/49 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon jól beszélsz! Mintha csak én mondtam volna. Nekem is ugyanez a véleményem. A magyar nők 99%a bunkó és beképzelt. Rettenetesen felszínesek. Egy másik kérdésemnél azt tanácsolták néhányan hogy keressek külföldön csajt. És meg is fogadom! Ezek meg fulladjanak bele a sminkjükbe.
2012. ápr. 5. 13:07
 40/49 anonim ***** válasza:
érdekes egy téma ez, szerintem is vannak női és férfi "bunkók" is. Jómagam pasi vagyok így ebből a szemszögből tudok nyilatkozni:) sok lányt leszólítok itt ott, hol lazábban megy, szebbeknél hol kicsit "félénkebben". És igen, szimplán beszélgetést kezdeményezek, mindenféle seggfogós téma nélkül. Azt hozzáteszem, buliba nem járok, szóval egyéb helyeken zajlanak a történetek. 1 kezemen meg tudnám számolni hánnyal tudtam értelmesen, kölcsönösen komonikálni. Tartom magam egy olyan pasinak mint bárki más. Látom némely lány milyen pasassal futkározik..... A bunkóság sztem több féle képpen is jelen lehet. Tényleg nem tudom mások hogy teszik amit...de bízom benne nekem is lesz valakim hamarosan:)
2012. aug. 18. 01:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!