Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzek egy barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek egy barátnőt?

Figyelt kérdés

Még általános iskolában nem tartoztam az un. menők,nagyszájúak csoportjába, és ezért ők valamilyen szinten lenéztek stb. Elveszett teljesen az önbizalmam. Most új suli, új haverok, nagyon jó minden, de azt érzem hogy üres az életem. Jó lenne ha lenne egy barátnőm akit szeretek, megcsókolom, megölelem stb. Magyarul konkrét szerelmi vágyam nincs senki iránt, és ez hiányzik nekem. Nincs ki iránt tápláljak érzéseket, vagy közeledjek felé. Eddig még sose volt barátnőm, de már úgy érzem hogy muszáj, mert ez így szörnyű. Nem múlik el nap, hogy ne gondoljak olyan dolgokra hogy: de jó lenne egy csajjal lenni kettesben. Segítsetek, mit tegyek? (értelmes válaszokat várok)

15/F

2012. febr. 26. 00:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az új osztálytársaid közül nincsen esetleg valaki, akinek bejössz? Csak esetleg nem fordítasz rá elég figyelmet... Hol laksz?
2012. febr. 26. 10:32
 12/23 anonim ***** válasza:
barátnőt én se tudom hogy fogok szerezni,de csajt biztos fogok vhogy.
2012. febr. 26. 11:00
 13/23 A kérdező kommentje:
11, az osztályomban összesen 6 lány van, akiből 4 nem jön be(nem oktalanul..), a másik 2 meg foglalt..:S
2012. febr. 26. 11:37
 14/23 anonim ***** válasza:

Akkor menj szórakozni, bulizni.

A suliban nem mindig jó csajt találni.

Vagy ott van az internet ma már ott mindennap találhatsz csajt.

2012. febr. 26. 11:39
 15/23 A kérdező kommentje:
A bulizás szerintem nem igazán jó, mert elmegyek pl egy discoba, ott a csajok 90% csak jól érezni akarja magát, nem pedig ismerkedni. Emellett az is gáz, hogy nem hajuk egymást. A facebook-on meg akkor elkezdek keresgélni ;D
2012. febr. 26. 13:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem csak diszkó létezik...
2012. febr. 26. 15:54
 17/23 A kérdező kommentje:
Jó, pl ilyen bárfélék, ahol biliárd meg stb van, de oda nem egyedül megy senki, és úgy kissé nehézkes megszólítani hogy ott sasol mellette 2-3 csaj.
2012. febr. 26. 16:08
 18/23 anonim válasza:

Nem barátnőt kell elöször szerezni,hanem haver csajt. Vele kell lógni.Neki persze vannak lányismerősei szép számmal,akiknek be tud mutatni.

De a legfontosabb: Járj nyitott szemmel a világban.Ha egy buszon v. bárhol látsz egy lányt ,nézz mélyen a szemébe.És ha veszi,akkor ODA KELL MENNI!!!!Mutatkozz be,adj egy tel.számot.És igen is mondd ezt: Szeretnék veled a napokban találkozni,kérlek keress ha Te is igy gondolod!

Bátorság,és 10-ből 7 bejön.

2012. febr. 26. 16:12
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha nagyon jól nézel ki, lehet h 10-ből 7 bejön, de ha átlagosan, akkor csak 10-ből 1-2, ha csúnya vagy, akkor pedig soha nem fogsz kelleni senkinek.
2012. febr. 26. 16:17
 20/23 A kérdező kommentje:
A küllememmel szerintem semmi baj nincs. Ami pedig a "mélyen nézz a szemébe" azzal sokszor az a baj, hogy nem nem akar rám nézni, hanem nem veszi észre hogy a szemébe nézek, mert épp beszélget vagy telefonozik, hasonlók, de akkor ezzel fogok próbálkozni.
2012. febr. 26. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!