Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt? Tippeket adjatok h ti hogyan csinálnátok (kort és nemet is)
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 18:05
1/8 anonim válasza:
a leggyorsabban legkönnyebben, sok pénzzel, vagy jóképű macsó kinézettel, vagy minimálisan légy jóképű de mellé légy egy s*eggfej.
Ha átlagos a külsőd, de belül normális vagy akkor hosszú hosszú udvarlásssal sok próbálkozással, és sok elutasítással.
vagy ha már elég tapasztalt vagy és magabiztos akkor úgy is lehet de az sem 1 nap...
2/8 anonim válasza:
Te nyilván nem az én barátnőmet akarod megszerezni, mást meg másképp kell meghódítani. Attól te nem leszel okosabb, ha én leírom neked. Alkalmazd a nincs taktika taktikát, viselkedj a helyzetnek megfelelően, és add magad. Sok sikert! :D
3/8 anonim válasza:
4/8 BlackSword válasza:
Legyél határozott, magabiztos, és férfi!!! Ne a barátja...
6/8 anonim válasza:
Ne az legyen a célod,h akkor felszeded,próbállj először csak meg barátkozni:) ha tesem vagy egy hűde..ne olyan csajt keress:D L/14
7/8 anonim válasza:
Vegyél egyet a barátnőboltabn :)
Talán nem itt kellene sírni, hanem tenni érte. Használd a fejed, nem hiába nőtt a nyakadra.
8/8 anonim válasza:
A játékelmélet szerint az nyer, aki nem taktikázik túlságosan. Szerintem a spontán viselkedés nem lehet hátrányos. Pontosabb választ én sem tudok adni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!