Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek fiúbarátokat, ha van párkapcsolatom?
Arról van szó, hogy lányokkal valahogy sosem működött a barátságunk, mindig a fiúkkal voltam jobban el, velük tudtam jól elbeszélgetni, és velük éreztem jól magam. Mióta komoly kapcsolatom van, a fiúk nem keresik a társaságomat, és valójában én sem az övékét, mert eddig volt pár lánybarátnőm és elég volt ez nekem, főleg hogy a páromnak sem biztos, h tetszett volna, ha fiúkkal barátkozom. Nemrég azonban összevesztem az egyik lánybarátnőmmel olyan szinten, hogy már nem akarunk barátok lenni. A másik bnőmnek pedig nincs ideje rám. Tudom, van párom, aki itt van nekem, de sajnos keveset tudunk találkozni, és mikor nincs velem, akkor csak rá tudok gondolni, ezért kellenek a barátok, akik el tudják vonni a figyelmemet, akikkel jól elvagyok. Sajnos nincs a környezetemben olyan lány,akivel szívesen barátkoznék. Fiúk vannak, de nem akarom, hogy azt higyjék, h nyomulok rájuk, csakmert elhívom őket pl sétálni vagy bármi. Az meg elég gáz, ha úgy hívom el:"nem akarsz velem sétálni, de csak barátilag..":D. Szóval ötleteket várnék, köszi.:)
18/L
gondolom arra gondolt, hogy privátban irogattok majd srácokkal és kialakul barátság majd. egyébként más ötletem nekem se nagyon van...ha van barátod, akkor a rendes fiúk azért nem fognak rád hajtani, mert etikásak, aki meg etikátlan, az meg nem barátkozni akar majd...
de ha megfelel ez a mód, irhatsz nekem is:).
20f
Nah, kiderül hogy számos troll tud ember is lenni.
És hihető az is, hogy nem mind akar megdugni, csak
normálisan beszélgetni. Főleg mivel már eléggé éjsza-
ka van, és ritka ilyenkor az értelmes nőnemű lény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!