Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan csinálnátok?
Segítséget szeretnék kérni, ti mit mondanátok neki?
Elkövettem egy nagy hibát.
Az első házasságom borzalom volt, és a gyermekeim miatt nem akartam kilépni.
A 12 év után megtettem egy kis segítséggel, egy másik nő oldalán.
Összekevertem a támasztékot a szerelemmel, és mára már a feleségem lett.
Hogyan mondjam meg neki, hogy hibáztam, és szakítani szeretnék vele?
sehogyan sem!
Sehogy nem tudsz úgy fogalmazni és beszélni mondani, hogy ne esne neki rosszul és nem akadna ki!
melletted állt amikor kellett segített ő volt akkor melletted mikor elhagytad a párod...
DE! ha sehogy sem megy és ugy érzed ez a kapcsolat házasság halálra van ítélve, akkor közöld vele mond el neki.
Nem nagyon látom értelmét.
Terészetesen sokminden van emögött, de sosem jó vagdalkozni, hibáztatni bárkit is.
A fő szempont az amit leírtam, és más körülmények között működhetne, mert mint emberrel nincs bajom, kiszakítani pedig lehetetlen onnan ahol most élünk.
Tehát egy dolog maradt, az pedig a szakítás.
nézd, nem te lennél az egyetlen és az első aki szakít és válik!
Ami nem megy és nem lesz jobb annak jobb véget vetni, ez hosszú távon sehogyan sem lenne jó. A nő is egyre jobban észrevenné és őt is idegesítené a dolog.
lényeg, ülj le vele, és mond el ezt neki, hogy mi a problémád, és ugysem fogja megérteni, de értse meg h te ezt akarod és válni szeretnél!
soha semmilyen körülmények között nem lehet ugy szakítani vagy elválni, hogy azaz 1 ik nek ne legyen rossz.
Igen, ezzel tisztában vagyok.
De ezzel nem állhatok elé, hogy bocs hülye voltam...
Miért pont most?
Felvet egy csomó kérdést, amire nincs is válasz.
Egyszerűen csak nem akarom sem az ő sem az én időmet tovább húzni, nem érzem azt, hogy mellette szeretnék megöregedni.
Tehát mi lehet az ideális mondat amivel lehet ilyen esetben szakítani anélkül, hogy vagdalózás legyen belőle.
Azt akarom, hogy tudomásul vegye, ne merüljenek fel benne kérdések, mivel nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!