Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok vkiben ujra megbizni, ha már egyszer elvesztette a bizalmatokat?
ha egyszer elvesztettétek vkiben a bizalmat, azt h tudná visszaszerezni??
ti hogyan tudnátok ujra megbizni vkiben?
most én úgy vagyok,hogy én vesztettem el a bizalmat egy barátnőmnél. 5évig dolgoztunk együtt,sokmindent megéltünk.Nagyjából együtt vártuk a lányainkat. Ő hamarabb visszament melóba, én nem. kb 2 éve,hogy vmi megváltozott.Nem hívott,hívtam megbeszéltünk vmit elfelejtette...
Na és én egy ex munkatársas bulis estén egy olyan storyt amit mindenki tudott már részleket is mondtam. Amit persze csak Ő és én tudtunk.Volt ott egy csaj aki elmondta vmkinek az meg vissza. Szóval ez van. Én ott akkor sértve éreztem magam- meg picit borosan- és mondtam. Erre ő jogosan azt írta, hogy ő még ilyen állapotba se adott volna ki így pl engem. Jogos. Most szarul vagyok. Főleg az,hogy ezek szerint bennem nem lehet megbízni ilyen téren....!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!