Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy 18 éves fiúnak aki már rég elvesztette a szüzességét az egy évvel fiatalabb barátnője még mindig nem engedi meg a sexet?
Hát én se...De amint rákap a kiscsaj a szexre,majd talál a haverodnál belevalóbb srácot,aki 1hét után megdönti :/
Az ilyen kis szűz ribikből lesznek a legnagyobb k*rvák :/
mert neki nem csak a szex számit...
én is vagy 2 éve vesztettem el
mostani barátnőmmel akivel 10 hónapja vagyok együtt. 5 és fél hónap után hagyta. és nem azért mert ne szeretne hanem mert szűz, és ő várni akart. nekem meg számít a véleménye mert szeretem és kivárom mert megéri.
nem csak szexből áll egy kapcsolat :)
Mondjuk, mert nem akar még sexelni? Kérdezd meg tőle...
Vallás, rossz emlékek, éretlenség stb...
talán azért van vele még együtt, mert szereti, és nem csak az számít neki, hogy minél előbb szexeljenek.
és mi az, hogy "még mindig nem engedi"?. 1 napja? 1 hete? 1 hónapja? fél éve? nem mindegy.
amúgy meg pl nekem sok idő kellett, mire kiépült bennem az a bizalom, ami miatt le tudtam feküdni vele.
első kommentelőnek igaza van.
én csajom is nagyon rákapott miután meglett 1x :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!