Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy 18 éves fiúnak aki már rég elvesztette a szüzességét az egy évvel fiatalabb barátnője még mindig nem engedi meg a sexet?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, hogy nektek erről mi a véleményetek, mert én az ilyen lányokat nem értem, na meg haveromat se hogy még miért van vele együtt..

2012. febr. 21. 23:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

ugyanaz!

csaj nem akarja akkor nincs, srác nem akarná akkor sincs.

akkor van hogyha mind2-en akarják

és hogy haverod miért van vele? kérdezd meg inkább tőle? miért mi tudjuk?

2012. febr. 21. 23:58
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

most 1 éven vagy kiborulva?

És ha szűz? Szaktársam 2 évet várt a szexel a barátjával.

Az ő dolguk. Szerintem.

2012. febr. 21. 23:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
valszeg a barátod szerelmes. ha meg szerelmes, akkor elfogadja az ilyesmit. sajnálom, hogy te nem tudod, mi a szerelem.
2012. febr. 22. 00:00
 14/23 A kérdező kommentje:
szóval nagyon szeretik egymást, de tényleg és ezért van vele. Ez most nem egy napszájú kérdés akart lenni hiábs hangzott úgy, de haverom is olyan mint én, megvolt neki is kb mindenki akit akart. És a lány is tényleg szereti efelöl kétségem sincs, de akkor meg nem értem ahogy ő se, hogy mivan.. fél h fájni vagy mi?
2012. febr. 22. 00:01
 15/23 A kérdező kommentje:
(amúgy szerintem tudom mi a szerelem 2 éves kapcsolatom van... :D)
2012. febr. 22. 00:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindent megdugok a mai napig ami lassabb nálam, és hagyja magát, de egyetlen barátnömre se eröltettem rá semmit, vagy mindketten ágyba akartunk bujni a másikkal, vegy nem történt semmi.

Az biztos , hogy soha egyetlen haverom véleményére se voltam kiváncsi a kapcsolataim terén, föleg nem abban hogy kit mikor, és miért dugok meg.

35/F

2012. febr. 22. 00:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vannak együtt, és mennyire tapasztalt a lány?
2012. febr. 22. 00:16
 18/23 A kérdező kommentje:
és ha a k*baszott haverom kért meg, hogy írd már ki ezt helyettem mert ez milyen gáz már? akkor csak érdekli már a véleményem.. mármint nem csak az enyém.
2012. febr. 22. 00:16
 19/23 A kérdező kommentje:
ahogy már írtam, a lány szűz és 1 éve vannak együtt
2012. febr. 22. 00:18
 20/23 anonim ***** válasza:

1.kommenteló vagyok,b*sszus én eleve úgy olvastaam a kérdést, hogy EGY ÉVE járnak :D

Fúh de beletrafáltam!

2012. febr. 22. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!