Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok vkiben ujra megbizni, ha már egyszer elvesztette a bizalmatokat?
ha egyszer elvesztettétek vkiben a bizalmat, azt h tudná visszaszerezni??
ti hogyan tudnátok ujra megbizni vkiben?
ha leírod a konkrét esetet, akár privátban, akkor el tudom mondani mit reagálnék.... de így.
Őszintén, aki bennem már nem bízik, az szerintem nem is fog. Én tudnék-e? Talán.
engem megcsaltak. többször is. de kitartottam. tudod miért?
mert tudtam még szeretni. ha igazán szereted,megbocsátasz neki =)
Hát, pont hasonló cipőben járok most...És én próbálok újra megbízni az illetőben, hiszen bizalom nélkül nincs értelme vele lennem. Nehéz nagyon. De bízom benne, hogy ha egy ember igazán akar, akkor meg tud változni, és a második esélyét csak nem szórakozza el. Ha mégis, akkor legalább biztosan tudom, hogy nem vagyok fontos neki.
Ami kell szerintem az sok-sok őszinte beszélgetés, kideríteni, hogy miért történt az a dolog, ami miatt elvesztette a bizalmadat. Megoldani a problémáitokat. Ha szeretitek egymást, akkor nem lehetetlen, hogy sikerül, de légy türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!