Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyóssal együtt élsz? Milyen?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 10:49
11/14 anonim válasza:
utolsó!akkor a tiéd olyan mint az enyém! :)
12/14 anonim válasza:
2, vagyok.
Nekem is mindíg mondták, hogy nem kell gyerek, meg blá-blá-blá.
Aztán mondtam neki egyszer, hogy ne beszélje már bele a hasamba a gyereket.Ekkor ő még nem tudta, hogy már úton is van:)Heeee
De abba is beleszólt, és ráhagytam, de úgy csináltam ahogy jónak éreztem.
Ha ő védődő lenne, nem szülnék oda neki, ő ápolónő, ez sem sokkal jobb.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem fogok a házába szülni az biztos,nem is terveztem,hogy egy lakásban akarom vele nevelni a gyerekem.Nem tudom miért van az,hogy nem szeretek a konyhában sütni-főzni,ha anyósom ott van.Állandóan nézi,hogy hogy csinálom,és ez idegesít.Akkor tuti elrontom.A sajátomba majd azt és úgy csinálom,ahogy én szeretem és ahogy akarom.
2012. febr. 23. 11:40
14/14 anonim válasza:
Mély együttérzésem kedves Kérdező,Nálam a helyzet nagyon dettó! Habár "Anyósom" nem csak nézi,ha főzök,bele is szól,mindig. De egy poharat nem mosogatna el maga után... Míg nem kényszerültünk ide,jó viszonyba kerültünk,de ez ível lefelé,újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!