Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyóssal együtt élsz? Milyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyóssal együtt élsz? Milyen?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolsó!akkor a tiéd olyan mint az enyém! :)
2012. febr. 23. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:

2, vagyok.

Nekem is mindíg mondták, hogy nem kell gyerek, meg blá-blá-blá.

Aztán mondtam neki egyszer, hogy ne beszélje már bele a hasamba a gyereket.Ekkor ő még nem tudta, hogy már úton is van:)Heeee

De abba is beleszólt, és ráhagytam, de úgy csináltam ahogy jónak éreztem.

Ha ő védődő lenne, nem szülnék oda neki, ő ápolónő, ez sem sokkal jobb.

2012. febr. 23. 11:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem fogok a házába szülni az biztos,nem is terveztem,hogy egy lakásban akarom vele nevelni a gyerekem.Nem tudom miért van az,hogy nem szeretek a konyhában sütni-főzni,ha anyósom ott van.Állandóan nézi,hogy hogy csinálom,és ez idegesít.Akkor tuti elrontom.A sajátomba majd azt és úgy csinálom,ahogy én szeretem és ahogy akarom.
2012. febr. 23. 11:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Mély együttérzésem kedves Kérdező,Nálam a helyzet nagyon dettó! Habár "Anyósom" nem csak nézi,ha főzök,bele is szól,mindig. De egy poharat nem mosogatna el maga után... Míg nem kényszerültünk ide,jó viszonyba kerültünk,de ez ível lefelé,újra.
2012. ápr. 5. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!