Aki együtt lakik anyóssal?
Anyósommal lakunk és van egy 15 hós lányunk. Már nagyon elegem van belőle. Csúnyán beszél vele, pl Ba..om anyád meg hasonlók ha éppen a kislány az elöl hagyott cuccaihoz nyúl. Van hogy ő vigyáz rá ha épp dolgom van vasalok vagy hasonlók és leül vele a számítógép elé és játszik, hát azért nem szeretem hogy ennyit nézi a monitort, épp eleget nézi anélkül is a tv-t. Meg sokszor rákiabál mert a virágait nem képes feljebb pakolni és persze hogy bántja a lány. Nem lehet vele megbeszélni, mert már egyszer szóltam hogy ne kiabáljon a gyerekre, utána nem vigyázott rá egy hétig, azt mondta ha menni akarok valahova vigyem magammal.
Ti mit tennétek? Hasonló esetek?
Én egész egyszerűen nem hagynám rá! Egyébként nem is hagyom én sem, mások az okok, de akkor sem, inkább viszem akár merre megyek. Csak akkor nem ha apa vagy anyukám tud rá vigyázni. De tudja is mert tudattam vele, hogy a szomszédra hamarabb hagyom mint rá. Igaz mi nem soká költözünk ez megoldódik. Eddig egyébként nem volt baj, csak mióta terhes lettem a lányommal. Most 8 hónapos azt mondja imádja mégis gusztustalanul viselkedik...
A helyeben örülnék neki ha nem kellene rá hagynom ilyen viselkedéssel érje be azzal ha ránézhet. De ezt te tudod te élsz vele és te ismered.
Mi is együtt lakunk az anyósommal, de mi szerencsére nagyon kijövünk. Nem olyan aki csúnyán beszél, nagyon szereti a kislányomat, kompromisszum képes. Nagyon sokat nekünk. Az elején nehéz volt, mert féltékeny voltam, hogy majd őt jobban fogja szeretni mint engem, de mára már megszünt ez az érzés.
Ha problémánk van egymással mi leülünk és megbeszéljük. Szerintem ülj le vele, és mond el hogy mi a problémád vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!