Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyóssal együtt élsz? Milyen?
"Elég szar volt régen, most már kicsit jobb.Nagyon sok munkámba került hogy így legyen."
Az arzén lassan hat...
Hehe!Az utolsó jó!
Nem éltem vele nem is élnék!Szar anyósom van!
23/L
2, vagyok:
Sok mindenre bólogattam, amit mondott, még ha nem is volt igaza.Ráhagytam.Meg elkerültem, mikor dilo volt.Mindenből kivettem itthon a részemet, semmiért nem kellett szólnia, és látta/látja, hogy szeretem a gyerekét, így beletörődött mindenbe.Néha megleptem egy-két aprósággal, ez is bejött:)
De anyósfüggő.
Én sajnos együtt élek velük,már 1 éve.
Alig várom,hogy elhúzzunk innen,mikor azt hiszem,hogy most minden oké,akkor robban.
Vitázni soha nem szoktunk,én csendes vagyok,inkább nem szólok,őrlöm magam(bár ez sem jó).
Anyós meg az a tipikus kapitány.Morog,dörmög az orra alatt.
Még nincs babánk.De azt mondta nem is kell az.És ráadásul védőnő.Hát szégyellhetné magát szerintem,hogy így vélekedik,mikor a munkaköre meg védőnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!