Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan! Ennyire nagy baj, hogy tökéletes lányra vágyom?
B*szza meg , most így a középsuli vége felé rádöbbentem ,hogy a fiatalkori "nagy szerelem" kimaradt az életemből. Jó tudom ,hogy sokan mások is így vannak vele de, azért valljuk be egy egészséges kamasznak azért ekkorra már volt legalább egy normális kapcsolata.
És annyira demotivál , hogy nekem azért nincs mert nem ismerek egyetlen olyan lányt sem akit tényleg szívből tudnék szeretni :( .Ez amolyan megfogalmazhatatlan dolog lenne de nagyjából így a Fúúúú minket egymásnak teremtettek dologról beszélek. Szóval a lányok hiába szépek amikor valami hiba mindegyiket elrontja. Például : hiába kedves és önzetlen , ha egyszer k*rva buta és egyszerűen csak nagyon kevés lány fogja fel az én magasröptü gondolataimat , pedig nem az élet értelméről szoktam beszélni.
Jó tudni,hogy legalább te nem állsz össze mindenféle r*banccal :)
Egyáltalán nem baj,de ezt a lányt lehet,hogy évtizedek múlva találod meg....
Én mindenesetre szurkolok!
16/L
Igen, túl konkrét elvárásaid vannak!
A nagy szerelem nem így jön, hogy hát legyen ilyen meg olyan egy lány és majd akkor szerelmes leszek belé....
Ismerkedj, olyan lányokkal is akik nem tetszenek annyira. Lehet meg fog egy olyan élet szemlélettel, amirúl álmodni sem mertél volna.
Ne keress semmit se görcsösen, abból soha nem lesz értékes kapcsolat. :)
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!