Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan! Ennyire nagy baj, hogy tökéletes lányra vágyom?
B*szza meg , most így a középsuli vége felé rádöbbentem ,hogy a fiatalkori "nagy szerelem" kimaradt az életemből. Jó tudom ,hogy sokan mások is így vannak vele de, azért valljuk be egy egészséges kamasznak azért ekkorra már volt legalább egy normális kapcsolata.
És annyira demotivál , hogy nekem azért nincs mert nem ismerek egyetlen olyan lányt sem akit tényleg szívből tudnék szeretni :( .Ez amolyan megfogalmazhatatlan dolog lenne de nagyjából így a Fúúúú minket egymásnak teremtettek dologról beszélek. Szóval a lányok hiába szépek amikor valami hiba mindegyiket elrontja. Például : hiába kedves és önzetlen , ha egyszer k*rva buta és egyszerűen csak nagyon kevés lány fogja fel az én magasröptü gondolataimat , pedig nem az élet értelméről szoktam beszélni.
Jajj persze ilyen vagy mi? xd Miért próbálsz becsapni? Persze majd pont itt akad egy ennek teljesen megfelelő hölgyemény :D
Amúgy olyan kis nyomik vagytok , már miért ne találnék ilyet? Csak már elegem van mert tényleg párkapcsolatot szeretnék. És nem dugás alapút! Ahol két hét után szakcsi van. Hanem egyszerűen vágyom egy ilyen lányra akit a tenyeremen hordozhatok , és szeretettől csordultig telt szívem minden cseppjét rááraszthatnám :,DDDD
De komolyan , olyan szeretetéhségem van . Ezek a ribizlik meg nem tudnak szeretni csak a dákó kell nekik meg hogy menőzzenek ,hogy nézd ki a palim :S
Jah és amit leírtam azok örök ideálok számomra. Az első alsós kori szerelmem is ilyesmi volt bár őt akkor még nem elemeztem ennyire :D
Tetszett már nagyon magas , szőke kékszemű lány is , de végül mindig ennél a barnás vonalnál kötök ki.
És persze ,hogy nem vagyok tökéletes. Ééééééén ?:D Jézusom , ugyan már. Hibáim sora , szinte rémisztő . Bár meggyőződésem ,hogy az alap "irányvonalam" jó. De kell valaki aki majd megnevel ;) Ha szeret úgy is szívesen csinálja majd.
Meg ezek a dolgok amiket leírtam... Például az hogy ne legyen túl magas a csaj ,szerintem ezt nem kell különösebben magyarázni. Egyrészt én sem vagyok magas , másrészt meg volt már 180as "párom" és engem aztán nem zavart, de hamár ideálokról beszélünk mégiscsak ideálisabb egy átlagos méretű lány. Meg ugye ő rám is felnézhet :D . EGy 180'as meg már sajna nem , de őt is szerettem viszont azért lett vége mert nagyon buta volt szegényem és erre rá kellett jönnöm :D
"Amúgy olyan kis nyomik vagytok , már miért ne találnék ilyet?"
Azért gondolom ezt, b*meg mert itt sír a szád néhány kommenttel feljebb, ahelyett, hogy a szerelmedet ölelgetnéd vagy tücskölnéd.
Hihetetlenül nagy ellentmondásban vagy saját magaddal, nem is ismered a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!