Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek igaz? Mi a vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A férfiak amikor tudják, hogy egy nő halálosan szerelmes beléjük, s bármire képes értük, akkor könnyen veszik. Elfelejtik, hogy egy kapcsolatot ápolni kell, mert ha a sorsára hagyják, akkor a legjobb is elromlik. Amikor pedig a nő belefárad az elhanyagoltságba, abba, hogy nem kap viszonzást semmiért, és keres magának valaki mást, vagy kiszáll a viszonyból, akkor a férfi hirtelen észbe kap, s előveszi minden tudományát, amit hódítás címszó alatt őrizget a tudatában. Csakhogy akkor már többnyire késő.
2012. febr. 19. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdekes...

Velem ugyanez van csak pont fordítva!

Hónapokig tepertem egy lányért,és semmibe se vett, most meg h összejöttem egy másik lánnyal,hirtelen felettébb elkezdett érdeklődni irántam,és keresni a társaságom... -.-

A dolog oda vissza igaz...férfiakra nőkre egyaránt...

2012. febr. 19. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaz,amennyiben a férfi nem volt szerelms,csak kényelemből volt a párkapcsolatban.Mikor észbekap,nem is a nő hiányzik neki,akivel volt,hanem a tudat, hogy van valakije.
2012. febr. 19. 17:31
 3/3 anonim válasza:

Bocs, hogy lányként írok. :)

Egyet értek az elsővel!

Velem ugyanez volt most nem is olyan rég. Szerelmes voltam egy srácba, tepertem utána, le se szart.

Összejöttem egy másikkal, és akkor meg már kettő srác is féltékeny lett. Nekem meg az a halálom, hogy ha féltékenykednek rám.

Úgyhogy felhagytam az egésszel, az a kapcsolatom már tönkrement, azóta se tepertem senki után.

"Majd jön ha akar..." alapon vagyok jelenleg. :)

2012. febr. 19. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!