Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetemen könnyebb barátnöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen könnyebb barátnöt találni?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, ha nem szintén miért..

Magyarúl, indoklást is kérek, köszi..

20 szüz

2012. febr. 19. 00:17
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Ha én egy német fórumon irkálok, akkor alap, hogy kiírom... Így legalább értik, hogy miért írok úgy, ahogy.

Nem akartam a helyesírásán kattogni, de valahogy nem fért össze a fejemben az építész diploma és ez a helyesírás. Ugye megérted.

2012. febr. 19. 01:56
 52/58 anonim ***** válasza:

Ez nem így van. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de ez akkor sem jellemző, most mondta el a kérdező a saját meglátását is. Közöttük él, ezt azért nem lehet megcáfolni.

Én nem írnám ki, és ha valami összeférhetetlen inkább megkérdezem miért nem tud helyesen írni.

2012. febr. 19. 01:58
 53/58 anonim ***** válasza:
Na de mostmár a kérdező is megkapta a válaszát, és én is elfáradtam, szóval jó éjt mindenkinek!
2012. febr. 19. 01:59
 54/58 A kérdező kommentje:
Igen, azért van Franciországban egy magyar származású elnök, mivel nem tartják egyenrangúnak egy franciával, a magyar származása miatt. Vagy azért van egy csomó sikeres magyar itt SVÈDORSZÀGBAN mert elutasitották mikor a magyar nevükkel karriert akartak itt csinálni...
2012. febr. 19. 02:02
 55/58 anonim ***** válasza:

nem könnyebb

én jártam egy évig a BME-VIK re és volt kb 700 farok és 20 csaj villanyon. És a 20 csaj közül azért voltak jók. És könnyebben becsajoztam ott mint most hogy a SOTE-ra járok.

Miért? Mert ha túl nagy a csajkoncentráció akkor onnan nehéz leválasztani egyet. A sok faszi a BME-n meg széthúzta egymástól azt a kevés csajt és így hódíthatókká váltak.

Szal nem kifogás ha műszakira jársz, SOTE-s vagyok és ott szinte lehetetlen csajozni, el kell járnom helyekre ahol tudok ismerkedni. 21/F

2012. febr. 19. 06:49
 56/58 anonim ***** válasza:

1) az itteni műszakival az a gond , hogy kevés a magyar csaj köztük,

2) úgy alapjában nem lenne gond , hogy nem magyar hanem az , hogy a jövőbeni a családban magyarul szeretnék beszélni...

2012. febr. 19. 08:28
 57/58 anonim ***** válasza:
75%
Nem hinném. Ha jól nézel ki, mindenhol könnyű, ha nem, akkor meg mindenhol nehéz.
2012. febr. 19. 08:30
 58/58 anonim ***** válasza:

sztem nehezebb mert ha bekerülsz akkor ott már csak veled egyidősek vagy idősebbek lesznek ami fail.

F18

2012. febr. 19. 11:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!