Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen könnyebb barátnöt találni?
Ha igen, miért, ha nem szintén miért..
Magyarúl, indoklást is kérek, köszi..
20 szüz
Ha én egy német fórumon irkálok, akkor alap, hogy kiírom... Így legalább értik, hogy miért írok úgy, ahogy.
Nem akartam a helyesírásán kattogni, de valahogy nem fért össze a fejemben az építész diploma és ez a helyesírás. Ugye megérted.
Ez nem így van. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de ez akkor sem jellemző, most mondta el a kérdező a saját meglátását is. Közöttük él, ezt azért nem lehet megcáfolni.
Én nem írnám ki, és ha valami összeférhetetlen inkább megkérdezem miért nem tud helyesen írni.
nem könnyebb
én jártam egy évig a BME-VIK re és volt kb 700 farok és 20 csaj villanyon. És a 20 csaj közül azért voltak jók. És könnyebben becsajoztam ott mint most hogy a SOTE-ra járok.
Miért? Mert ha túl nagy a csajkoncentráció akkor onnan nehéz leválasztani egyet. A sok faszi a BME-n meg széthúzta egymástól azt a kevés csajt és így hódíthatókká váltak.
Szal nem kifogás ha műszakira jársz, SOTE-s vagyok és ott szinte lehetetlen csajozni, el kell járnom helyekre ahol tudok ismerkedni. 21/F
1) az itteni műszakival az a gond , hogy kevés a magyar csaj köztük,
2) úgy alapjában nem lenne gond , hogy nem magyar hanem az , hogy a jövőbeni a családban magyarul szeretnék beszélni...
sztem nehezebb mert ha bekerülsz akkor ott már csak veled egyidősek vagy idősebbek lesznek ami fail.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!