Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetemen könnyebb barátnöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen könnyebb barátnöt találni?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, ha nem szintén miért..

Magyarúl, indoklást is kérek, köszi..

20 szüz

2012. febr. 19. 00:17
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Nem fikázott senki. Kulturáltan szóltam, hogy figyelj a helyesírásra is.

"mien"

"amiennekkel küzködöm"

Ez még egy érettségivel is gáz, te meg diplomás építész akarsz lenni...

2012. febr. 19. 01:15
 22/58 anonim ***** válasza:

Nem, az építészeket szeretik a nők :) Bár való igaz,hogy kevesebb nő megy oda, mint férfi, de járnak oda nők is, és ettől még más szakos lányokkal ismerkedhet.

Az pedig hülyeség valakinek azért nincs barátnője, mert valaki szerint ez kocka végzettség.

Annak nincs barátnője, aki nem ismerkedik, nem mozdul ki, csak ül otthon a szobában egyedül és várja a sült galambot.

2012. febr. 19. 01:15
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
Néha az én agyamat is felhúzza a helyesírás, de már leszoktam róla, amióta megismerkedtem egy iszonyú okos férfivel, egyetlen hibája volt, hogy egyszerűen nem tudott helyesen írni. Jót röhögött rajta ő is meg én is, de ettől még eszméletlen értelmes volt, előfordul ilyen is, nem érthet mindenki mindenhez :)
2012. febr. 19. 01:17
 24/58 anonim ***** válasza:

Nem ismersz olyat akinek diplomája van és nem ért a szakmájához?

Pedig tömegével vannak ilyenek.

2012. febr. 19. 01:17
 25/58 anonim ***** válasza:
Olyat ismerek, aki jó, és olyat is, aki kevésbé jó a szakmájában, de olyat nem, aki egyáltalán nem ért hozzá.
2012. febr. 19. 01:19
 26/58 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azért elvárható, hogy ilyen durva helyesírási hibákat ne vétsen egy érettségizett ember. Egy diplomás meg pláne... Lehet mondani, hogy milyen értelmes stb., de minden az alapoknál kezdődik.
2012. febr. 19. 01:21
 27/58 anonim ***** válasza:
Persze, igazad van, tényleg ritka a kivétel, én is csak azóta nem húzom a számat, amióta őt megismertem. Előfordul az ilyen, de tényleg rohadt ritka.
2012. febr. 19. 01:22
 28/58 A kérdező kommentje:

legalább írd oda, hogy hogy kell helyesen írni, ha már udvarias akarsz lenni..

Milyent, azt tudom,

csak nem szoktam magyarúl írni, tetszik tudni csak itthon beszélek magyarúl, amúgy svédül vagyok kénytelen beszélni, írni és olvasni, és ezek a kocsog svédek valami okk miatt elfelejtettek megtanítani magyarúl.

2012. febr. 19. 01:23
 29/58 anonim ***** válasza:

milyen

amilyen

küszködöm

Akkor azt mondd, hogy nem Magyarországon élsz. De, ha tudsz magyarul, akkor ezeket tudhatnád. És tényleg nem kötekedésképpen írtam.

2012. febr. 19. 01:27
 30/58 anonim ***** válasza:

"ezek a kocsog svédek valami okk miatt elfelejtettek megtanítani magyarúl."

Feltételezem, a szüleid tanítottak meg magyarul. Ezzel csak őket minősítetted, nem a svédeket...

2012. febr. 19. 01:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!