Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen könnyebb barátnöt találni?
Ha igen, miért, ha nem szintén miért..
Magyarúl, indoklást is kérek, köszi..
20 szüz
Nem fikázott senki. Kulturáltan szóltam, hogy figyelj a helyesírásra is.
"mien"
"amiennekkel küzködöm"
Ez még egy érettségivel is gáz, te meg diplomás építész akarsz lenni...
Nem, az építészeket szeretik a nők :) Bár való igaz,hogy kevesebb nő megy oda, mint férfi, de járnak oda nők is, és ettől még más szakos lányokkal ismerkedhet.
Az pedig hülyeség valakinek azért nincs barátnője, mert valaki szerint ez kocka végzettség.
Annak nincs barátnője, aki nem ismerkedik, nem mozdul ki, csak ül otthon a szobában egyedül és várja a sült galambot.
Nem ismersz olyat akinek diplomája van és nem ért a szakmájához?
Pedig tömegével vannak ilyenek.
legalább írd oda, hogy hogy kell helyesen írni, ha már udvarias akarsz lenni..
Milyent, azt tudom,
csak nem szoktam magyarúl írni, tetszik tudni csak itthon beszélek magyarúl, amúgy svédül vagyok kénytelen beszélni, írni és olvasni, és ezek a kocsog svédek valami okk miatt elfelejtettek megtanítani magyarúl.
milyen
amilyen
küszködöm
Akkor azt mondd, hogy nem Magyarországon élsz. De, ha tudsz magyarul, akkor ezeket tudhatnád. És tényleg nem kötekedésképpen írtam.
"ezek a kocsog svédek valami okk miatt elfelejtettek megtanítani magyarúl."
Feltételezem, a szüleid tanítottak meg magyarul. Ezzel csak őket minősítetted, nem a svédeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!