Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetemen könnyebb barátnöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen könnyebb barátnöt találni?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, ha nem szintén miért..

Magyarúl, indoklást is kérek, köszi..

20 szüz

2012. febr. 19. 00:17
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:

"Azért, mert van pár gyengébb, aki kibukik 1 év után, még nem hülye az egyetemisták zöme."

Ilyet nem mondtam.

Meg még ott vannak azok, akik segghülyén lediplomáznak:D Meg az se mindegy milyen szakról beszélünk.

2012. febr. 19. 00:43
 12/58 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy milyen szakra jársz te és milyen szakosokkal vagy körülvéve.

Ha pl. jogon vagy, nem vagy totál papírfütyi és a bölcsész csajokra hajtasz, jó esélyed van.

De ha IT-s vagy és nem a társaság központja, akkor max megcsinálhatod pár csajnak a számítógépét, hogy aztán friendzoneba tegyen.

2012. febr. 19. 00:44
 13/58 anonim ***** válasza:

Akkor elárulom, hogy a többség nem ilyen.

Ha valaki ilyen motivációk mellett is képes elvégezni az egyetemet, akkor volt esze hozzá és kész, megjegyzem ez azért ritka. Felénk az megy egyetemre, aki ott szeretett volna tanulni.

A társaság zöme egyetem mellett is dolgozik.

Ha valaki pedig középiskola után szeretne dolgozni, és mondjuk csak egy érettségije van, akkor megnézem én mikor kap munkát.

2012. febr. 19. 00:45
 14/58 anonim ***** válasza:

Hát, én feltételezem, hogy nem büfészakokról társalgunk, bár egy nagyon buta ember azt sem tudja elvégezni. Ismerek ilyeneket, fogalma sincs róla, hogy mi a különbség x és y között. Szóval még az sem megy mindenkinek.

Egyébként ha a kérdező büfészakra megy, akkor szintén feltételezhető, hogy hasonló szellemi képességűekkel van körülvéve.

Azt pedig rengetegen emlegetitek, hogy hülyén diplomázik. Én sosem láttam olyat, aki tényleg rendes szakot úgy elvégzett, hogy fogalma sincs az egészről.El sem tudom képzelni hogyan lehetséges ez.

2012. febr. 19. 00:48
 15/58 anonim ***** válasza:

"Azt pedig rengetegen emlegetitek, hogy hülyén diplomázik. Én sosem láttam olyat, aki tényleg rendes szakot úgy elvégzett, hogy fogalma sincs az egészről.El sem tudom képzelni hogyan lehetséges ez."

Nem szó szerint kell érteni a hülyét... De aki hajlandó egy kicsit tanulni, annak sikerülni fog.

2012. febr. 19. 00:53
 16/58 A kérdező kommentje:

építész szakra jelentkeztem..

Amúgy, hogy kapjatok egy kis indoklást tölem is, most dolgozom, és nem találkozom senki vel, néha néha haverokkal. Egyetemen, föleg ha kollégiumban, akkor gondolom emberekkel találkozom, akikkel tudok ismerkedni. Ha mondjuk tanulunk is, csoportban, akkor is ismerkedik az ember. Ès talán egyetemen, megyek néha buliban, ami manapság nem igazán történik, néha csak haverokkal ülök inni, de nincs ott semmi lány akivel ismerkedhetek..

Szóval, a mostani körülményeimhez képest, egyetemen csak több esélyem van barátnöt szerezni?!

Függetlenül attól hogy mien szelemi szinten vagyunk, amúgy én is azért megyek tanulni mert f.asz fog közértben dolgozni egész életem végéig. De amúgy érdekel a szak is, szóval nem "csak" azért megyek hogy ne dolgozzak, és nem is azért hogy becsajozzak..

2012. febr. 19. 00:53
 17/58 A kérdező kommentje:
bocs, kár hogy nem lehet utólag szerkeztetni,
2012. febr. 19. 00:54
 18/58 anonim ***** válasza:

"mien"

Ezt azért javítsd majd ki, mert csúnyán fognak rád nézni az egyetemen:D

2012. febr. 19. 00:56
 19/58 anonim ***** válasza:

Hát, egy normális szakon ez nem kis tanulás. Itt van például a kérdező által választott szak is. Ha csak egy kicsit tanul már az első évet nem fogja tudni elvégezni. Én nem építész vagyok, de van építész barátom, nem kevés munkával jár.

Egy nehéz szakon rengeteget kell tanulni és nem mindenki tudja elvégezni, kis tanulással meg aztán főleg nem. Persze ez attól is függ ki milyen gyorsan tud készülni, mennyire tudja raktározni az információkat, mennyire tudja szűrni a lényeget és reggelig sorolhatnám.

Az egyetem először tanulni tanít meg.

És én nem ismerek olyat, akinek jó diplomája van és nem ért a munkájához.

2012. febr. 19. 00:57
 20/58 A kérdező kommentje:

Hogy építész-hallgatóknak nincs barátnöjük?

Vagyis kocka életre készüljek?

Amúgy remélem, nem engem hülyéztek, mert attól hogy rossz a helyesírásom, nem kell elítélni valakit, látni szeretnék pár "fikázót" próbálkozni hasonló dolgokkal, mint amiennekkel én most küzködöm.

Beszélni könnyü, de mégmindig egy számítógép mögött üllünk, hogy nem tudunk semmit a másikról.

2012. febr. 19. 01:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!