Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetemen könnyebb kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen könnyebb kapcsolatot kiépíteni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy most fogok menni szeptembertől egyetemre és nincs párkapcsolatom, de már nagyon szeretnék. :( 18/f vagyok. Nektek sikerült rögtön?
2011. jún. 29. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
én is ebben bízom:D detto most megyek és remélem h ott azért normálisabb a felhozatal...(gondolok itt arra h nem lesz tele ribancokkal és lehet még normális csajt is találni)
2011. jún. 29. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele :)
2011. jún. 29. 17:28
 3/9 mimano ***** válasza:
Srácok amikor én egyetemre kerültem, egy egészen új világ nyílt meg előtte... Csak annyit mondok, hogy egy hónapnál tovább sosem voltam egyedül.
2011. jún. 29. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Ott sincs sült galamb :)
2011. jún. 29. 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:
sült galamb nincs, r*bancok itt is vannak, viszont attól függően, melyik egyetemre mész, sokkal nagyobb a választék!:) nem 600-800 ember van körülötted, hanem sok ezer:D
2011. jún. 29. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
ne hidd, hogy a felsőoktatási intézményekbe aztán különb emberek járnak mint a középiskolákba. ugyanúgy tele van szutyok semmirekellő alakokkal (fiúk-lányok egyaránt). én a helyedben nem tervezgetném, hogy majd ott így-úgy lesz, mert nem lesz.
2011. jún. 29. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Lóf.szt sem jelent az, hogy egyetem. Sőt, sajnos manapság már minden hülye, oda nem illő barmot felvesznek. Az egy dolog, hogy sokkal többen vannak ott, mint a középiskolában, de csak ezért ne hidd, hogy majd verekedni fognak miattad a csajok.
2011. jún. 29. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Én pont a főiskolán nem akarok kapcsolatba belemenni. Mindig látom mik mennek ott. Sokan csalnak, esetleg van egy fősulis meg egy otthoni barátnő is. Amúgy is féltékeny tipus vagyok, és csak aggódnék ha ott kellene hagynom a páromat a hétvégére.
2011. jún. 29. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:

én is hasonló helyzetben vagyok, a Corvinusra megyek, lesz ott több ezer ember, majd összejön valami. :) De alapvetően arra megyek rá, hogy minél több embert megismerjek, baráti kör, haverok, stb, az is igen fontos.

18/L

2011. jún. 29. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!