Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyivel könnyebb az egyeteme...

Mennyivel könnyebb az egyetemen annak, aki egy nagyon erős gimiben végzett?

Figyelt kérdés
Én Szegeden tanulok, a Radnóti Miklós Gimnáziumban. Most vagyok végzős és a jogi karra szeretnék menni. Tudom, hogy nagyon kemény, de mennyivel lesz nekem könnyebb, aki egy igen erős suliból megy oda? Nem is az alaptudás miatt, hanem mert én már megtanultam tanulni, magolni. Ez nem teszi kicsit könnyebbé?
2009. okt. 30. 09:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát a jog az jog, azt középsuliban nem tanítanak :S

Nálunk BME-n viszont nagy előny a erős matek és fizikatudás például, mert abból jobb gimik leadják azt az anyagot is, amit itt veszünk az elején, vagyis az első 2 félév nagy része ásítozás azoknak, akik jobb gimiből jönnek.

2009. okt. 30. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Embertípusa és egyeteme válogatja. BME-n másból erősek azok, akik gimiből jöttek, és másból azok, akik szakközépből. Neked jogon pedig semmi közöd nem lesz a gimis előéletedhez. :) Sose írd le azokat,akik nem erős gimiből mentek, mert magad is meg fogsz lepődni. ;)
2009. okt. 30. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!