Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen könnyebb barátnöt találni?
Ha igen, miért, ha nem szintén miért..
Magyarúl, indoklást is kérek, köszi..
20 szüz
én Romániában vagyok egyetemista egy román nyelvű műszaki egyetemen 23f negyed éves .. még nem volt barátnőm sem egy csók sem volt még eddig ... pedig szoktam próbálkozni de mindig elutasítanak vagy bekavar valami amire nem számítok.. pl a volt barátja meghalt és meg nemtette túl magát rajta , vagy elindulok fele , hogy megszállítsam és hirtelen megjelenik a barátja....
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
"Feltételezem, a szüleid tanítottak meg magyarul. Ezzel csak őket minősítetted, nem a svédeket..."
Azért, egyedülálló nöként, két gyermeket felnevelni egy idegen országban, miközben mérnöki szakot elvégzel, mert nem fogadják el a magyar közgazdász-diplomádat, szerintem elfogadható hogy nem volt lehetösége arra is hogy írni tanítson.
Nem tudom te anyukád mivel foglalkozott, de ennyi erövel, miért nem tanított meg svédül írni, anyukám gondolom úgy látta okosabb dolog a svéd helyesírásommal foglalkozni.
Ha itthon szeretne egyetemre járni, akkor nem szabad elhanyagolni a helyesírását...
Nem azt mondtam, hogy nem szeretik a külföldieket. Csak amíg nálunk egy olasz férfit istenítenek a csajok, addig Svédországban/Németországban/Ausztriában egy magyar férfi nem éppen népszerű.
Jajj dehogynem népszerű, a német lányok imádták a magyar fiúkat. A német fiúk is minket. Szóval ez hülyeség.
A helyesírás majd ráragad, úgyis kénytelen lesz megtanulni, egyébként annyira nem vészes, ezeket a hibákat könnyen lehet korrigálni.
Miért ne lenne népszerü?
Sokkal népszerüebbek a magyar férfiak, mint arab, vagy néger..
De amúgy más európai néppel is megállják a helyüket, itt svédországban. Gondolom, németben vagy olaszországban is ugyan ez van akkor.
Nem jelent hátrányt ha valakiröl kiderül hogy magyar, nem tudom mire gondolsz..
"Azért, egyedülálló nöként, két gyermeket felnevelni egy idegen országban, miközben mérnöki szakot elvégzel, mert nem fogadják el a magyar közgazdász-diplomádat, szerintem elfogadható hogy nem volt lehetösége arra is hogy írni tanítson.
Nem tudom te anyukád mivel foglalkozott, de ennyi erövel, miért nem tanított meg svédül írni, anyukám gondolom úgy látta okosabb dolog a svéd helyesírásommal foglalkozni."
Nem tudom feltűnt-e, hogy egy MAGYAR oldalon MAGYARUL beszélünk. Ne keverjük ide a svédet. Majd, ha egy svéd oldalon fogok irkálni, akkor joggal köthetsz belém. Mellesleg, ha már az elején kiírod, hogy külföldön élsz, nem szóltam volna a helyesírásodért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!