Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetemen könnyebb barátnöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen könnyebb barátnöt találni?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, ha nem szintén miért..

Magyarúl, indoklást is kérek, köszi..

20 szüz

2012. febr. 19. 00:17
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

én Romániában vagyok egyetemista egy román nyelvű műszaki egyetemen 23f negyed éves .. még nem volt barátnőm sem egy csók sem volt még eddig ... pedig szoktam próbálkozni de mindig elutasítanak vagy bekavar valami amire nem számítok.. pl a volt barátja meghalt és meg nemtette túl magát rajta , vagy elindulok fele , hogy megszállítsam és hirtelen megjelenik a barátja....

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. febr. 19. 01:39
 42/58 anonim ***** válasza:
Szerintem itthon szeretne egyetemre járni.
2012. febr. 19. 01:40
 43/58 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig szeretik a külföldit. Van pár negatív példa, de azért ezt nagyon nem lehet kijelenteni, hogy nem szeretik.
2012. febr. 19. 01:41
 44/58 A kérdező kommentje:

"Feltételezem, a szüleid tanítottak meg magyarul. Ezzel csak őket minősítetted, nem a svédeket..."

Azért, egyedülálló nöként, két gyermeket felnevelni egy idegen országban, miközben mérnöki szakot elvégzel, mert nem fogadják el a magyar közgazdász-diplomádat, szerintem elfogadható hogy nem volt lehetösége arra is hogy írni tanítson.

Nem tudom te anyukád mivel foglalkozott, de ennyi erövel, miért nem tanított meg svédül írni, anyukám gondolom úgy látta okosabb dolog a svéd helyesírásommal foglalkozni.

2012. febr. 19. 01:44
 45/58 anonim ***** válasza:

Ha itthon szeretne egyetemre járni, akkor nem szabad elhanyagolni a helyesírását...

Nem azt mondtam, hogy nem szeretik a külföldieket. Csak amíg nálunk egy olasz férfit istenítenek a csajok, addig Svédországban/Németországban/Ausztriában egy magyar férfi nem éppen népszerű.

2012. febr. 19. 01:45
 46/58 anonim ***** válasza:

Jajj dehogynem népszerű, a német lányok imádták a magyar fiúkat. A német fiúk is minket. Szóval ez hülyeség.

A helyesírás majd ráragad, úgyis kénytelen lesz megtanulni, egyébként annyira nem vészes, ezeket a hibákat könnyen lehet korrigálni.

2012. febr. 19. 01:49
 47/58 A kérdező kommentje:

Miért ne lenne népszerü?

Sokkal népszerüebbek a magyar férfiak, mint arab, vagy néger..

De amúgy más európai néppel is megállják a helyüket, itt svédországban. Gondolom, németben vagy olaszországban is ugyan ez van akkor.

Nem jelent hátrányt ha valakiröl kiderül hogy magyar, nem tudom mire gondolsz..

2012. febr. 19. 01:50
 48/58 anonim ***** válasza:
58%

"Azért, egyedülálló nöként, két gyermeket felnevelni egy idegen országban, miközben mérnöki szakot elvégzel, mert nem fogadják el a magyar közgazdász-diplomádat, szerintem elfogadható hogy nem volt lehetösége arra is hogy írni tanítson.

Nem tudom te anyukád mivel foglalkozott, de ennyi erövel, miért nem tanított meg svédül írni, anyukám gondolom úgy látta okosabb dolog a svéd helyesírásommal foglalkozni."

Nem tudom feltűnt-e, hogy egy MAGYAR oldalon MAGYARUL beszélünk. Ne keverjük ide a svédet. Majd, ha egy svéd oldalon fogok irkálni, akkor joggal köthetsz belém. Mellesleg, ha már az elején kiírod, hogy külföldön élsz, nem szóltam volna a helyesírásodért.

2012. febr. 19. 01:50
 49/58 anonim ***** válasza:
100%
Na de már megbocsáss, ilyen alapon mindent kiírhatna előre, nehogy valaki belekössön. A helyesírása nem volt a kérdés tárgya, nem gondolom, hogy azt kellett volna feltételeznie, hogy valaki ezen fog kattogni.
2012. febr. 19. 01:53
 50/58 anonim ***** válasza:
A magyarokat minden nyugati országban lenézik. Akármennyire is nem akarjuk elfogadni, ez így van. Sose leszünk egyenrangúak egy svéddel, némettel stb. szemben. Még ha nem is mondják ki nyíltan. Ez ugyanolyan, mint Magyarországon a cigányok. Elmegy állásinterjúra, nem mondják a szemébe, hogy bőre színe miatt nem veszik fel... Mondanak egy kamu indokot és kész.
2012. febr. 19. 01:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!