Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt párotokra tudtok úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párotokra tudtok úgy nézni, hogy már nem éreztek iránta semmit? Több lent.

Figyelt kérdés

Mondjuk volt egy hosszabb kapcsolatotok, akár eljegyzés, akár csak járás, több évig tartott, majd vége lett a másik fél miatt. (te még szerelmes voltál)

most benne vagy egy másik kapcsolatban, házasságban, mindegy, tudsz úgy nézni a volt párodra, hogy már nem érzel iránta semmit?

2012. febr. 17. 11:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jókat kuncogok magamban rajta ahogy meséli,ohgy a jelenlegi felesége még mindig féltékeny rám...... pedig 11 éve hogy szakítottunk... és nekem volt borzasztó utána nem neki.
2012. febr. 17. 12:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Én kedvelem őt, mint embert, és nagyon bízom benne, hogy hamarosan megtalálja azt a nőt és azt a munkát, ami neki való. Szeretném, ha végre boldog lenne.

Három évig voltunk együtt, aztán én szakítottam, mert nem éreztem magam jól abban a kapcsolatban. Őt szerettem, de azt nem, aki én voltam mellette... Megváltoztatott.

Tartjuk a kapcsolatot, sőt néha szex is van... mármint volt, merthogy a héten azt mondta, hogy szeret. Hát, nem mertem visszakérdezni, hogy olyan szeretet, ami azért van, hogy évekig voltunk együtt, vagy úgy értve szeret, hogy szerelmes. (Szex közben mondta, majd utána azt is, hogy anno komolyan mondta, hogy szeretett volna velem házasságot, gyerekeket.)

2012. febr. 17. 12:44
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Én max csak olyan nőkre tudok úgy nézni, hogy nem érzek semmit, akik rondák, vagy debilek.
2012. febr. 17. 12:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen. Jól el tudunk beszélgetni, ha úgy adódik, de amikor kezd (az ő részéről) túl bizalmassá válni, akkor szoktam rövidre zárni a csevegést. Pedig anno ő rúgott ki egy másik nő miatt és én akartam belehalni. De ma már belátom, hogy mennyivel jobban jártam így. Gondolom ő is, de ezt én nem tudom eldönteni helyette.
2012. febr. 17. 13:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Az kimaradt, hogy 5 év és eljegyzés után történt mindez.

Már mindketten házasok vagyunk, nálunk már gyerekek is vannak azóta, ők meg elvileg nem is akarnak.

2012. febr. 17. 13:05
 16/18 anonim ***** válasza:
én is jártam már jegyben, a te helyzeted annyiban azért más (és ez sok mindent módosít), hogy mi nem egy harmadik miatt szakítottunk és én akkor már szerelmes és csalódott is voltam egyszerre. ennek már 8 éve, azóta is jóban vagyunk, talán nem nevezném barátságnak, de tartjuk a kapcsolatot, ami mindkettőnk számára fontos. ennek ellenére a legőszintébben mondom, h semmit nem érzek már iránta (abban az értelemben, ahogy a kérdésed szól), sosincs bennem az ún. "mi lett volna, ha..." érzés, mert tudom, hogy nekem nem ő volt az "igazi". ettől még szeretem, mint embert, de nem vágyom rá, mint párkapcsolatra, társra. azt hiszem, mi barátként sokkal többet adunk egymásnak, mint párként tudtunk.
2012. febr. 17. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mi a történeted?

2012. febr. 17. 13:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem. A jelenlegi exem (nincs két hete, hogy vége 3 év után) egyben a főnököm is, úgyhogy teljes zavarodottságban vagyok a gyűlölöm és a bőgök utána, nem akarom elveszíteni érzés között, borzalom.

Az előtte lévő srácot is nagyon szeretem a mai napig is, eleinte kicsit fájt, mikor gyereke lett, legalábbis fura érzés volt, de iránta nem érzek abszolút semmit.

Az első komolyabb kapcsolatom pedig szerintem sosem lesz lezárva lelkileg. Haverok vagyunk, de annyira erős köztünk a kémia, hogy zavarbahoz, ha belép az aurámba a mai napig, pedig már több, mint 5 éve befejeztük egymással. És érdekes módon a mai napig megterhel, hogy csajai vannak.

2012. febr. 17. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!