Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látezik annál nagyobb szivs ha VALENTIN napkor dob ki a pasim?
Figyelt kérdés
De azért amit vettem neki:,, Jó nagon szépen köszönöm. Elmondta és Vége ezt azért megtartom''2012. febr. 14. 16:44
11/20 anonim válasza:
engem az első barátnőm azon a héten dobott amikor nagyapám meghalt... persze, eléggé szemét volt tőle (de nem a valentin nap miatt, hanem azért mert az ajándékot még el is fogadta) de szerintem nagyon valószínű hogy túléled.
12/20 anonim válasza:
Mennyivel érezted volna jobban magad, ha február 13-án vagy 15-én dobott volna ki? Szerintem semmivel...
13/20 anonim válasza:
Jobb lett volna, ha eljátssza neked a hősszerelmest, ezen az átok "ünnepen", minthogy elmondta az igazat?
Inkább örülj, hogy nem csapott be.
14/20 anonim válasza:
Én férfi vagyok, az én esetem is hansonló csak épp fordítva, bár még nem mondta ki konkrétan a zárószót, de a körülményeket elnézve eléggé egyértelmű.. Nem szoktam a valentin napot nagy dobra verni, de kicsit le akartam nyűgözni. Vettem neki pár "apróságot" plusz rózsát sok mindennel készültem, sütöttem neki csirkeragut csináltam salátát is, utána egy jófajta borral leöblítettük volna a vacsit, majd sms-ben közli, hogy ez a szerelmesek napja nem akar veszekedni és már nem érzi azt amit kell, így hát ne találkozzunk ma.. szikrát nem kaptam.. 4-5 napja még minden rendben volt és az utolsó 2 nap volt némi összezörrenés.. de én azt is túlzottnak véltem.. Szép nap ez a mai:)...
15/20 anonim válasza:
A csirkéből küldhetsz, ha nem tudod egyedül megenni:D
17/20 anonim válasza:
3-4 fős adag a csirke úgyhogy... :)
18/20 anonim válasza:
Engem például karácsonykor, szentestén dobtak...
19/20 anonim válasza:
Apukám Karácsony előtt halt meg.
Volt élettársam a születésnapomon költözött el.
20/20 anonim válasza:
Ja, pl. ha ma elmegy a BL tippmixem. Amúgy egy szakítás mindig szívás, nem csak ilyenkor, szóval szerintem még mindig jobb, mint ha szülinapkor dob ki (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!