Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik nem mutatják ki az érzéseiket?
Pasi válaszolóktól kérném az igazságot, nőktől pedig azt, hogy veletek van e így!!
A párom, akivel 5 éve együtt vagyunk, alig mutatja ki, h szeret. Kimondja elég sűrűn, de nem olyan...
Miért nem tud babusgatni igazi szeretettel, miért nem okoz örömet úgy a pasiknak, mint a nőknek ha szeretgethetik a párjukat? Miért csak nyűg nekik az érzelmi kimutatás??
Én arra vagyok kiváncsi, hogy egy komoly felnőtt férfi miért ilyen?
Nem az olyan válaszok érdekelnek, hogy "a neveltetés miatt, meg sokan átvágták" stb...
Komolyan érdekel, hogy miért nem lehet kimutatni a komoly, és mély érzelmeket a nő felé.
Szia! Nem nagyon értem ezt a belinkelést.
Én nem csalom meg a párom, sem gondolatban, sem tettekkel.
Csak kíváncsi voltam, hogy miért ilyenek a pasik a nőkel. És légyszi mond el, hogy miért linkeltél át ilyet?
Előre is köszi!!!! (és most minden kötözködést félre téve, bocsi)
szerintem ki tudja mutatni, csak nem akarja
lehet ez egy stratégia nála, vagy azt szeretné, hogy kaparjon a csaj utána,
sok pasi tényleg akkor kezd el őszintén hajtani a nőre több hónap vagy év együttlét után ismét, ha látja, hogy a lány nem olyan lelkes, vagy vannak udvarlói, esetleg szép a csaj és a pasinak meg frusztrációja van mellette, esetleg a pasdas önbizalma kevés, sokat csalódott, nem nagyon szeretik al ányok, a csaj viszont minden ujjáűra kaphatna egy pasit. Persze ez bizalom kérdése, nem az a lényeg hány pasinak, riválisnak tetszik ap árunk, hanem az h a párunknak csak mi kelljünk.
Sok csaj nem bízik a párjában, mert nem mutatja ki mit érez, vagy ritkán mondja, azt se hitelesen, nem elég bújós természtű ap árja, meg a csajok sokkal jobban kitesznek magukért, (ribik) azaz feltűnőbbek, oskszor rámenősebbek, és ezért a nőknek több a riválisuk, főleg mert a nők többen is vannak, meg a nőket könnyebben hagyja ott egy pasi gyerekkel, mint fordítva, a pasik többsége később érik, a nők azt hiszik ők érzéketlenebbek, és hogy nyugodtabb szivvel hagyják ott a pasik őketm int fordítva, persze ez nem igaz, mert a pasik is félnek, és sok rendes hűséges pasi van, legalábbis akik szerelemre, gyerekre vágynak, és egy hűséges asszonyt választanak, akkor nem véletlenül kötöttek ki mellette, ha a nő nem bántja meg őket, és viszonozza az érzéseit, akkor a rendes pasi hűséges marad, és abszolút nem a szex am érvadó vagy a
külsőségek. A pasiknak is kell a bizalom, a meleg otthon, a megértés.
volt pár srác, aki leszart, pedig ők akartak megismerni, és mikor nem vettem fel a telefont, meg nem írtam többet nekik, akkor meg könyörögtek, hogy találkozzunk
nem én nem leszek a kapcájuk, nem fogok úgy ugrálni, ahogy fütyülnek, és nem leszek szamár se ha nincs ló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!