Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért rejtegetik az érzéseiket? Miért akarnak kemény csávónak tűnni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 07:36
1/17 anonim válasza:
Biztos tapasztalat.Én csak a páromnak mondom el az érzéseim ő ismer szeret.A többieknek meg semmi közük a dolgunkhoz.
2/17 anonim válasza:
Mert a szüleik így nevelték őket, és a társadalom ezt várja tőlük. A férfiak és nők egy pici kromoszómacsücsök kivételével teljesen egyforma DNA-vel rendelkeznek. Csak történelmi sztereotípiák alakítanak bennünket azzá, amik vagyunk...
3/17 anonim válasza:
Igen ez így van anyám mindig azt mondta egy férfi sosem sírhat.
4/17 anonim válasza:
Mert mindenki azt súlykolja belénk, hogy nektek nőknek egy erős férfira van szükségetek. És ebben azért van is valami, te általában hányszor látsz egy jó csajt egy bőgőmasina oldalán?
5/17 A kérdező kommentje:
Nem kell,hogy bőgőmasina legyen a pasi,csak ne rejtse el az érzéseit.Mi van olyankor,hogy ha egy pasi elsírja magát?Nem azt mondom,hogy állandóan sírnia meg nyavalyognia kell.legyen egy férfi határozott és férfias,de mi abban a szégyellnivaló,ha érzelgős és romantikus?
2011. ápr. 16. 08:31
6/17 anonim válasza:
Én pl. azért, mert nem szeretek sebezhető lenni. Ha sebezhető vagyok, meg is sebeznek. Sokat csalódtam, de azért néha nem sikerül elrejtenem mindent, olyankor jön az Igazi :)
7/17 anonim válasza:
Kérdező! Hidd el, amint egy nő a "gyengeség" első jelét meglátja egy férfin, azonnal dobja! Minimum a 90%-uk így tesz és még lehet, hogy keveset mondtam! Amúgy is szükség van manapság erre a keménységre, mert elég paraszt módon viselkedik sok csaj azokkal a srácokkal, akik nem jönnek be nekik.
8/17 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy igen,vannak olyan nők,akik paraszt módon viselkednek a pasikkal,de mi van azokkal a nőkkel,akik nem ilyenek???Azok is azt kapják vissza a pasiktól,mint azok a nők,akik szemetek.Úgy érzem a pasik esélyt sem adnak arra,hogy jobban megismerjék a másikat,egyből általánosítanak.
2011. ápr. 16. 08:43
9/17 anonim válasza:
Figyelj, én se úgy ismerkedek, hogy elmesélem nekik a világfájdalmam, meg hogy én a lelkem mélyén blablabla... ez ''az aranyos srácok'' reszortja, de én járni akarok egy lánnyal, nem pedig a lelki szemetese lenni, hogy elsírja nekem a bánatát, a pasijáról, de azért vele marad. Ha már összejöttünk, akkor persze lelkizek vele, meg elmondom mennyire szeretem imádom fontos nekem stb. de addig nem leszek sebezhető amig van lehetősége csak úgy arrébbállni...
10/17 anonim válasza:
Az ''aranyos srác'' részletes tanulmánya:
modoros.blog.hu/2009/08/31/az_aranyos_srac
egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!