Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért rejtegetik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért rejtegetik az érzéseiket? Miért akarnak kemény csávónak tűnni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 07:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem biztos h a környezetünk miatt rejtegetjük. a legtöbbünk túl büszke ahhoz h bármi túlságosan is érzelgős dologról beszéljen. legalábbis én szerintem :D
2011. ápr. 16. 09:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, a 8.37-es vagyok

Hidd el, nagyon sajnálom azokat a lányokat, akikről te beszélsz! abban biztos vagyok, hogy normális srác soha nem bántana meg lányt csak azért, mert egy másik csaj előzőleg szemét volt vele. A baj inkább abban van, hogy ezek a szerényebb lányok inkább elbújnak/elzárkóznak, mert míg a férfi a keménység pajzsával védekezik, addig ők az elszigeteléssel.

A baj igazából ott kezdődik, hogy a szerényebb fiúk és lányok így elkerülik egymást, pedig nagyon boldogok lehetnének, sokkal boldogabbak, mint amilyen az alfa hímek és nőstények látszólag kívánatos, a valóságban azonban felszínes és kiábrándítóan üres világa.

2011. ápr. 16. 09:18
 13/17 A kérdező kommentje:
De miért kell büszkélkedni?
2011. ápr. 16. 09:43
 14/17 anonim ***** válasza:
hát ha én azt tudnám :D így vagyunk kódolva vagy mittudomén :D
2011. ápr. 16. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Elolvastam a linkelt blogot és 100%ban egyetértek vele. Ezt tapasztalatból is mondhatom. Régebben minden érzésemet kimutattam, persze attól mégnemvoltam bőgőmasina csak romantikus és érzelgős. Bejött a csajoknak de valóban csak barátság szinten. Az egy dolog, hogy mindent meg tudnak beszélni egy ilyen sráccal de férfiként nemtudnak rá tekinteni. De amiatt felhagytam ezzel az valóban az volt, hogy akin látják, hogy sebezhető azt ki ifgják használni. Valaki írta, hogy kb a csajok 90%-nak kemény csávó kell, ezzel egyetértek, valóban van benne általánosítás hiszen ott az a maradék 10%, de azért az arány indokolja valamelyest, hogy általánosíthatunk. Összegezve egy érzékeny srác tökéletes lelki szemetesnek, vagy jól kihasználni de párválasztásnál legtöbbször olyat választanak aki keménynek mutatja magát.
2011. ápr. 16. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, én is csak azt tapasztaltam, hohy hiába vagyok szerintük romantikus, kedves, odafigyelő "mindencsajálma" csakis lelki szemetesnek vagyok jó (külsőmmel sincs baj). Pedig én sem értem, hisz miért ne lenne jó egy lánynak, ha nem bunkóak vele, nem verik át, nem használják ki, hanem odaadóan szeretik, és akkor ilyenkor jön az állatvilágos ösztönös magyarázat meg hasonlat. Nekem ember kell, nem pedig egy állat. Amúgy meg az is igaz, hogy belénknevelik már kicsi korunkban, pl nem sírhatunk mert minden "katona dolog" meg "egy férfi nem sírhat" stb stb, így aztán ne csodálkozzatok.

20/F

2011. ápr. 16. 11:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Férfiak is így vannak amúgy. Csak a kemény csaj jó nekik, az aki még gyengén is erős :) Ez mindkét nemnek nagyon bejön.
2019. okt. 15. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!