Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan fiúkról akik nem mutatják ki az érzéseiket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 18:23
1/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy szép-e vagy csúnya az illető.
F
2/15 A kérdező kommentje:
szép
2011. márc. 28. 18:50
3/15 anonim válasza:
Azt hogy bizalmatlan és fél hogy meglátják hogy még sem olyan kemény.Magamból indultam ki(én is ilyen vagyok)
Az mit takar hogy szép?Hogy néz ki?Ird le nekünk lécci:D:D
4/15 anonim válasza:
lehet nem bízik meg a barátaiban
5/15 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagos
barna haj,szem,175cm és jó pasi
2011. márc. 28. 19:24
6/15 anonim válasza:
Szóval ilyen egy "szép" pasi:) Akkor most már tudom hogy én is "szép" vagyok mondjuk én 183cm de mindegy.Köszi hogy leírtad ezzel növelted az önbizalmam:D Bár sokra eddig nem mentem vele:(
7/15 anonim válasza:
Második vagyok.
Mi a történet?Gondolom te lány vagy?
8/15 anonim válasza:
Valamilyen szempontból pozitív, ha nem mutatja ki mindig az érzéseit, persze azért az sem árt ha néha azért megtörténik. :) Én személy szerint örülnék, ha találnék ilyen fiút. :P
9/15 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok:)
hát a történet az nagyon bonyolult szóval egyszer nagyon látni rajta h odavan értem és van amikor ilyen semleges
utolsó válaszoló?te miért örülnél neki?:)
2011. márc. 28. 20:41
10/15 anonim válasza:
2.vagyok
Ez sok mindentől lehet hogy épp milyen kedve van.Nem tudhatod hogy mi játszódik le a fejében.
Én is most ilyen helyzetben vagyok ami már-már szappanopera jellegű de ez nem tartozik ide:D
De ha zavar hogy ilyen akkor valahogy kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!