Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik nem mutatják ki az érzéseiket?
Pasi válaszolóktól kérném az igazságot, nőktől pedig azt, hogy veletek van e így!!
A párom, akivel 5 éve együtt vagyunk, alig mutatja ki, h szeret. Kimondja elég sűrűn, de nem olyan...
Miért nem tud babusgatni igazi szeretettel, miért nem okoz örömet úgy a pasiknak, mint a nőknek ha szeretgethetik a párjukat? Miért csak nyűg nekik az érzelmi kimutatás??
Én arra vagyok kiváncsi, hogy egy komoly felnőtt férfi miért ilyen?
Nem az olyan válaszok érdekelnek, hogy "a neveltetés miatt, meg sokan átvágták" stb...
Komolyan érdekel, hogy miért nem lehet kimutatni a komoly, és mély érzelmeket a nő felé.
Azért, mert már "elejtették a vadat", nincs miért harcolni.
A férfiak csak akkor működnek jól, ha rajtuk van a "szívató". :))
Azt hiszik, az érzéseket kimutatni férfiatlan dolog. Aztán ha eleged van a szeretlenségből, és csomagolni kezdesz, rögtön eljátsszák a hősszerelmest. Hát ilyenek, legalábbis a legtöbb.
Nem értem, mi az, hogy a nő feladata is más, meg a férfié is. Bizonyos értelemben igen, de ez az elmélet mögé bújni????
Hááát...
A középkorban élünk????
Miért kell azt mondani, hogy a pasinak annyi a dolga, hogy hozza a pénzt, a nőnek meg minden más....
Nem a középkorban élünk, és különben is, nem is tartozik ehhez a kérdéshez ez a helyzet.
És az, hogy a pasinak az a dolga, hogy ne legyen érzelmes, mert az anno azért alakult így a férfiban, hogy a harcokban tudjon győzni, meg jó vezető legyen stb... De ez anno volt, és ma már nem kell az ösztönökben élni, amit az állatvilágból hoztunk át.
Ennyi erővel a férfiak azért élveznek el hamarabb, sokkal hamarabb, mint a nők, mert az állatvilágban ösztönösen gyorsan kellett végezni, a megtermékenyítés miatt.
De nem lehet erre fogni, egy férfinak az a "kötelessége" maga és a nő felé is, hogy megtanulja az orgazmus késleltetést. Ha ebben kellemetlen az ösztönös, állatvilágból hozott "örökség", akkor a harci szellem, az apai-férfi ösztönökben is legyen kellemetlen a nőket megalázó, kihasználó, 'asszony a te neved kuss, te csak a háztartással foglalkozz" szemlélet is!!!!!
Volt már, hogy összerámoltam, na akkor tudott fűt-fát mondani, mindennel elhalmozni stb..
Aztán szépen lassan alább hagyott...
13:55-ös!
Egy kérdés!!
Mire eljuttok a megfelelő nőhöz, miért nem mutatjátok ki? Ha az a válasz, hogy már kipusztíotta a többi sz@rházi nő, azért a szerelmeteket kell kínozni?
Sajnos vannak olyan nők is amikről írsz, de ha oda értek ahhoz a nőhöz, akit szerettek, akkor miért nem tudjátok újra megtanulni a szeretet kimutatást?
Nem kötözködésből, teljes tisztelettel kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!