Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik nem mutatják ki az érzéseiket?

Figyelt kérdés

Pasi válaszolóktól kérném az igazságot, nőktől pedig azt, hogy veletek van e így!!

A párom, akivel 5 éve együtt vagyunk, alig mutatja ki, h szeret. Kimondja elég sűrűn, de nem olyan...

Miért nem tud babusgatni igazi szeretettel, miért nem okoz örömet úgy a pasiknak, mint a nőknek ha szeretgethetik a párjukat? Miért csak nyűg nekik az érzelmi kimutatás??

Én arra vagyok kiváncsi, hogy egy komoly felnőtt férfi miért ilyen?

Nem az olyan válaszok érdekelnek, hogy "a neveltetés miatt, meg sokan átvágták" stb...

Komolyan érdekel, hogy miért nem lehet kimutatni a komoly, és mély érzelmeket a nő felé.

2009. jún. 3. 13:35
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
44%
Szia! Nem tudom, hogy a te párod miért nem tudja kimutatni az érzelmeit tettekben is, de egyáltalán nem minden pasi ilyen!!!! Ne általánosíts! ;) Az én barátom pl. még "csak" 19 éves, én 20 vagyok, és nagyon is érzelgős típus, kevésszer mondja ki, hogy szeret, de mindig "babusgat", simogat, látszik rajta, ahogy rámnéz, ahogy megölel, hozzámér... Még sírt is miattam már, mikor egyszer csúnyán veszekedtünk... Ezt szerintem embere válogatja és nem tőlünk kéne megkérdezned, hanem a párodtól, mert mi nem ismerjük...
2009. jún. 3. 13:40
 2/35 anonim ***** válasza:
9%
Mert más egy férfi feladata a családban és más a nőé.
2009. jún. 3. 13:40
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert már "elejtették a vadat", nincs miért harcolni.

A férfiak csak akkor működnek jól, ha rajtuk van a "szívató". :))

Azt hiszik, az érzéseket kimutatni férfiatlan dolog. Aztán ha eleged van a szeretlenségből, és csomagolni kezdesz, rögtön eljátsszák a hősszerelmest. Hát ilyenek, legalábbis a legtöbb.

2009. jún. 3. 13:42
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: gondolom több éves kapcsolat esetén gondolja így a kérdező, az elején még persze, nagyon kedvesek, még sírnak is ... :))
2009. jún. 3. 13:44
 5/35 A kérdező kommentje:

Nem értem, mi az, hogy a nő feladata is más, meg a férfié is. Bizonyos értelemben igen, de ez az elmélet mögé bújni????

Hááát...

A középkorban élünk????

Miért kell azt mondani, hogy a pasinak annyi a dolga, hogy hozza a pénzt, a nőnek meg minden más....

Nem a középkorban élünk, és különben is, nem is tartozik ehhez a kérdéshez ez a helyzet.

És az, hogy a pasinak az a dolga, hogy ne legyen érzelmes, mert az anno azért alakult így a férfiban, hogy a harcokban tudjon győzni, meg jó vezető legyen stb... De ez anno volt, és ma már nem kell az ösztönökben élni, amit az állatvilágból hoztunk át.

Ennyi erővel a férfiak azért élveznek el hamarabb, sokkal hamarabb, mint a nők, mert az állatvilágban ösztönösen gyorsan kellett végezni, a megtermékenyítés miatt.

De nem lehet erre fogni, egy férfinak az a "kötelessége" maga és a nő felé is, hogy megtanulja az orgazmus késleltetést. Ha ebben kellemetlen az ösztönös, állatvilágból hozott "örökség", akkor a harci szellem, az apai-férfi ösztönökben is legyen kellemetlen a nőket megalázó, kihasználó, 'asszony a te neved kuss, te csak a háztartással foglalkozz" szemlélet is!!!!!

2009. jún. 3. 13:52
 6/35 A kérdező kommentje:

Volt már, hogy összerámoltam, na akkor tudott fűt-fát mondani, mindennel elhalmozni stb..

Aztán szépen lassan alább hagyott...

2009. jún. 3. 13:53
 7/35 anonim ***** válasza:
78%
Azért nem mutatjuk ki az érzéseinket, mert mire a megfelelő nőhöz jutunk, addigra azokat az érzelmeket a többi nő elpusztítja, szopatással, hülyítéssel, kihasználással, megcsalással. Az igazi meg nem minden esetben az első szerelem.
2009. jún. 3. 13:55
 8/35 anonim ***** válasza:
92%
Hát vannak ilyen férfiak sajnos, az én férjem is ilyen, s mellette van valakim már évek óta, ő meg pont az ellenkezője. Sajnos nincs mit tenni, ebben sosem fognak változni, képtelenek rá, ők igénylik nagyon a szeretetet, és bennük is van érzelem, de nem megy nekik, és bármennyire is nem ilyen választ vártál, de valahonnan ezt hozták magukkal, ez lehet hogy gyerekkori sérülés, a szüleik is ilyenek voltak, nem volt példa az ellenkezőjére, és velük igazán csak akkor fordul elő olyasmi, hogy mégis feltörnek az érezelmek valamilyen formában belölük, mert nálunk is így volt, életemben először nagyon megdöbbentem azon, mikor lebuktunk a kedvesemmel, hogy a férjem is érez, egyetlenegyszer képes volt megfogalmazni és elmondani azt hogy benne mi van, de hát már késő volt sajnos, mert a másik kapcsolatból nagyon nagy szerelem lett. És nem azért mert őt nem szeretem, de csak úgy mint a gyerekeim apját, igazi szerelemre és érzelmekre ő valamiért képtelen, és biztos sok férfi van így, és ez okozta azt, hogy a házasságunk nem jó irányba fordult. Én évekig próbálkoztam változtatni, mindhiába, aztán úgy döntöttem, ha vele nem, akkor mással leszek boldog, de természetesen nem hagyom el, sem őt, sem a gyerekeim. Tudom nem szép dolog így élni sem, de mint minden embernek nekem is jár a boldogság. És csak drukkolok,hogy a férjem is egyszer érezhesse, hogy milyen ez, mert biztosan akad valaki aki őt is boldoggá tudja tenni, hát nekem nem sikerült, de nem csak én voltam ebben a hibás. S a legnagyobb baj a kommunikáció hiánya volt és az, hogy nem tudott mit kezdeni az érzéseivel, magába fojtotta, ahelyett, hogy felém nyújtotta volna azokat.
2009. jún. 3. 14:00
 9/35 A kérdező kommentje:

13:55-ös!

Egy kérdés!!

Mire eljuttok a megfelelő nőhöz, miért nem mutatjátok ki? Ha az a válasz, hogy már kipusztíotta a többi sz@rházi nő, azért a szerelmeteket kell kínozni?

Sajnos vannak olyan nők is amikről írsz, de ha oda értek ahhoz a nőhöz, akit szerettek, akkor miért nem tudjátok újra megtanulni a szeretet kimutatást?

Nem kötözködésből, teljes tisztelettel kérdezem.

2009. jún. 3. 14:00
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Többször kérdeztem már én is a férjemtől, hogy mért van ez, mért nem érzékelteti, hogy fontos vagyok neki, mért bánt meg folyamatosan stb. És mért csak akkor kezd el teperni, ha riválist lát a közelben. Én 8 évig csak "fenyegetőztem", hogy nem lesz jó vége, mert szükségem van arra, hogy valaki "szeressen", ha tőle nem kapom meg keresek olyat, akitől megkapom a figyelmet, törődést (tudom, hogy csak egy ideig, aztán minden férfi ilyen lesz), de nem hitt nekem. Egyszerűen nem vette észre a jeleket, annyira nem figyelt, hogy az se tünt fel neki mikor este elmentem és csak másnap mentem haza. Mikor megmondtam, hogy van valakim még mindig nem esett le neki. Aztán, ahogy ráébredt, hogy tényleg igaz teljesen megváltozott. Arra számítottam, hogy szépen összecsomagol és lelép, de nem. 1 évig gürizett, hogy visszakapjon. Ennek már 3 éve. Ahogy érezte, hogy minden rendben egyszerűen megfeledkezett rólam. A napokban közöltem vele, hogy ha mégegyszer elmegyek többet biztos nem jövök vissza, bármit tesz is. Most esküdözik, hogy igyekszik, neki én vagyok a legfontosabb stb. Mindig azzal menti magát, hogy ő nagyon szeret, de természetes neki, hogy mellette vagyok, úgy érzi nem kell félnie én úgyse lépek le.
2009. jún. 3. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!