Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik nem mutatják ki az érzéseiket?
Pasi válaszolóktól kérném az igazságot, nőktől pedig azt, hogy veletek van e így!!
A párom, akivel 5 éve együtt vagyunk, alig mutatja ki, h szeret. Kimondja elég sűrűn, de nem olyan...
Miért nem tud babusgatni igazi szeretettel, miért nem okoz örömet úgy a pasiknak, mint a nőknek ha szeretgethetik a párjukat? Miért csak nyűg nekik az érzelmi kimutatás??
Én arra vagyok kiváncsi, hogy egy komoly felnőtt férfi miért ilyen?
Nem az olyan válaszok érdekelnek, hogy "a neveltetés miatt, meg sokan átvágták" stb...
Komolyan érdekel, hogy miért nem lehet kimutatni a komoly, és mély érzelmeket a nő felé.
Igaz lehet, mert csak mostanában van ez, hogy a nő egy sz@r, meg semmit sem ér, meg a férfié a világ, talán a média is nekik kedvez...
Mert annak idején ugyan a nőnek a dolga volt a háztartás, stb... de a férfi tisztelte is!!!!
A 14.00 órás is én voltam. Köszönöm, hogy így álltál a válaszomhoz.
Még annyit hozzáfűznék, hogy a férfiak szerintem gyakrabban válnak önzővé, mert nagy részükből hiányzik az, ami a nőben - később anyai ösztönként megjelenő szeretet és másik emberrel való foglalkozás - megteremtetett, a törődés. Sok férfi egy ideig képes erre, aztán jobban élvezi azt, ha a párja kényezteti, és ez kényelmessé és önzővé teheti őket, hiszen ők jobban ösztönös lények és az uralkodóbb típust képviselik. Nem olyan férfias dolog mindig érzelmeskedni, esetleg sírni, vagy elgyengülni.
Akkor elmondom, hogy belőlem hogy halt ki ez a babusgatás.
Jó 17 éves korom óta vannak rövidebb-hosszabb kapcsolataim és az a furcsa, hogy eddigi kapcsolataimba mindig kimutattam az érzéseimet. Babusgattam akkori életem értelmét szinte a tenyeremen hordoztam. Valahogy mindig is egy hősszerelmes típus voltam:) De rendre minden kapcsolatom zátonyra futott.
Volt aki konkréten megmondta, hogy "nincs bennem kihívás" mivel látja, hogy az övé vagyok.
Volt akit jobban vonzott egy tuskó aki nem foglalkozik vele annyit.
Volt akinek túl sok szabadságra vágyott és velem úgy érezte hogy elkötelezett mert túl mélyek az érzéseim.
VoltAK akik konkréten vigasztalódni szegődtek mellém majd amikor összeszedték magukat leléptek.
Jelenleg vagyok életem leghosszabb kacsolatában immár 3 éve. A titkom annyi hogy MAXIMUM heti 1 szer ha babusgatom a párom és ritkán mutatom ki az érzéseim. Ha látom rajta, hogy nagyon hiányzik már neki akkor engedek az érzéseimnek egyébként inkább elfojtom.
25F
A sok okos ember osztja itt az észt.
Tisztelet a kivételnek...
Lány vagyok, és az én barátom sem az a nagyon érzelgős típus. Mondjuk én sem...Ez megkönnyíti a helyzetet nálunk. Amúgy gyakran mondja h szeret , babusgat is, aranyos velem, de nem az a romantikus típus. Nekem ő így pont megfelel.
Sok jót írtak itt előttem, sok pasi hajlamos elfelejteni h mennyire is fontos törődniük a párjukkal. Ilyenkor rá kell őket ébreszteni, mert jól ellesznek úgy ahogy vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!