Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik nem mutatják ki az érzéseiket?
Pasi válaszolóktól kérném az igazságot, nőktől pedig azt, hogy veletek van e így!!
A párom, akivel 5 éve együtt vagyunk, alig mutatja ki, h szeret. Kimondja elég sűrűn, de nem olyan...
Miért nem tud babusgatni igazi szeretettel, miért nem okoz örömet úgy a pasiknak, mint a nőknek ha szeretgethetik a párjukat? Miért csak nyűg nekik az érzelmi kimutatás??
Én arra vagyok kiváncsi, hogy egy komoly felnőtt férfi miért ilyen?
Nem az olyan válaszok érdekelnek, hogy "a neveltetés miatt, meg sokan átvágták" stb...
Komolyan érdekel, hogy miért nem lehet kimutatni a komoly, és mély érzelmeket a nő felé.
14:00!
Nagyon köszönöm a válaszod, és nem ítéllek el emiatt, mert iagazad van!!!!
Nálunk néha kimutatja az érzéseit, meg babusgat is, de nekem kevés. Nekem kifejezetten örömet okoz, ha szeretgethetem őt, szó szerint bódulatba ejt, mert annyira szeretem. Nem értem, hogy a férfiaknak miért nem okoz ez örömet??????
kérdezőnek: az általad előbb felsorolt sztereotípiák sajnos még sok férfiban élnek, és bár írtad, hogy ne a neveltetésre hivatkozzunk azért egy kicsit kitérek rá: hogy várhatjuk el egy férfitól hogy érzelmes legyen ha kiskorában rászóltak/megverték ha sírt vagy épp gyengéd (szülők szerint gyenge) volt?
ez szerencsére csak elmélet, mivel az én barátom nem fél kimutatni az érzelmeit, nem fél "babusgatni", átölelni és nem szégyelli azt sem, ha neki van szüksége ilyesmikre. Erre persze sok férfi azt mondhatja, hogy a nő így meg fogja unni idővel, de én ezt őszintén szólva el sem tudom képzelni.
Én ott hagytam a páromat 2 éve, mert saját bevallása szerint nem szeretett akkor már... Fősulira járt, új impulzusok érték, új társaság, én meg elfelejtve. Ha hazajött tök jó voltam neki, de ha elhúzott, akkor nem is foglalkozott velem....
Csak éppen jött egy érzelmes, szerelmes, elbűvölő férfi, aki elhódított secperc alatt.
A páromnak kíméletlenül kiadtam az útját, és megmondtam neki, hogy soha többé nem fog engem bántani, és menjen amerre csak lát, engem többé nem érdekel.( ehhez hozzá tartozik az is, hogy amíg nem volt az új lovag, iszonyatosan szerettem a párom, akármit tett...)
Az új férfi imádott, babusgatott, mindent megkaptam tőle, amit a volt páromtól nem.
És akkor úgy elkezdett teperni a volt párom, nem érdekelte többé a fősuli, se a haverok, se a mulatás, se a család, senki, csak az, hogy engem vissza kapjon, mert rájött, hogy mennyire szeret.
A lovaggal versengett, felül akarta múlni a szeretgetéseit, mindent...
Én meg visszaengedtem...
Azóta ha rákérdezek, hogy hol van az a férfi, akinek ha elejtettem egy kis puszit, amiért könyörgött vagy 2 órát, akkor majdnem elájult a boldogságtól, akkor azt a választ kapom, hogy már egyértelműen velem vagy, nem kell annyira érzelmesnek lenni, mert akkor meg azt unnám meg.....
Férfi vagyok:
én párommal több éve vagyok együtt és imádom babusgatni.
Szerintem ez sok mindentől függ.
Ha sok a meló vagy a stressz akkor sokkal kevésbé.
Illetve ha valami foglalkoztatt. Szerintem vidd el valahovca kirándulni vagy kikapcsolodni. Pl.Egy jó filmre.
Nekem ezek után mindig több kedvem van.
De lehet nagyon lányos férfi vagyok:P
Nos, én pont a másik oldalon állok. Folyton "mutatja", vagyis érzem, hogy szeret, hogy fontosnak tart, hogy hiányzom neki... De mondani? Azt soha...
Csak azokat hallom, hogy "én is", "nekem is" "te is", "de hát tudod, mit érzek", meg hogy ő ezt csak személyesen mondja (msnen tudunk többször beszélni, mert messzi lakunk egymástól)...
Szóval én pont azt hiányolom, hogy néha mondja is azt, amit érez. Nem csak érezni akarom, hanem tudni is, hogy szeret...
De arra nem találok magyarázatot, hogy miért van így.
Mondjuk ha én nem mutatom ki az érzéseimet, annak két oka lehet:
1: magamban sem vagyok biztos
2: félek, hogy ha kimutatom, azzal csak nekem lesz rosszabb, mert kihasználják, vagy mert nem veszik komolyan, vagy ilyesmi...
(23/L)
13:52-es komment (kérdezőé)
A lovagi erények közt nem csak a vívás meg lovaglás, meg sakkozás szerepelt, hanem bizony a költészet is. A középkorban a lovagok harcoltak a nőkért, verseket és dalokat írtak hozzájuk, szerenádozni mentek, vagy táncos mulatságba... szóval szerintem ez a magatartás egyáltalán nem a középkorból ered.
Inkább a modern kor vívmánya, mert ma már az az "erős, férfias, megbízható" férfi, ember!, aki nem érzékenyül el, aki tartja magát, aki szilajon áll...
De ez a fenyegetősdi szerintem annyira csalóka... Remélem, soha nem fogok eljutni arra a pontra, hogy "ha nem változtatsz, fel is út le is út".
Egy férfit ne az hasson meg, hogy esetleg elveszíthet. Féljen ettől minden nap. De ne ettől tegye függővé, hogy vesz -e virágot a lánynak, vagy megcsókolja -e váratlanul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!