Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek az értelmes nők?
#58 Ezek szerint nem jártál Budapesten mostanság :D
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem találkoztam ilyennel, viszont őket a két kezemen meg tudom számolni.
#59 Ha figyelmesen elolvastad volna a kérdést, meg a leírást, rájöttél volna, hogy nem állítottam, hogy mindenki ezt a két műsort nézi. Azt állítottam, hogy az adott korosztályba tartozó nők többsége ezen az értelmi szinten van. Ergo, nem érted még a kérdést sem, de azért pattogsz. Igen, te is közéjük tartozol, mint ezt most sikeresen be is bizonyítottad.
#60 Pontosan rólad beszélek. Nem hiszem, hogy egyszerűen nem szorult beléd annyi logika, hogy rájöjj, azért állok szóba valakivel (azért szólítom le), mert ránézésre nem tudom megállapítani, hogy értelmes-e vagy sem. Természetesen nekem is van kiforrott ízlésem, ami alapján eldöntöm, hogy egyáltalán meg akarok-e ismerkedni az adott nővel vagy sem. Nem úgy kell elképzelni, hogy végigmegyek az utcán aztán próbálok felcsípni minden női egyedet, függetlenül attól, hogy hogy néz ki, esetleg nyolc, tizennyolc vagy nyolcvan éves. Van bennem is szűrő, ami alapján nem ismerkedek pl., emósokkal, térdig lógó gatyás csajokkal, olyanokkal akik cigány/mulatós zenét hallgatnak, hajléktalanokkal, olyanokkal akiken minden flitteres, stb. Nem lehet olyan nehéz ezt felfogni. Vagy mégis?
Mégis.De többet nem írok.
Találj magadnak egy jó nőt!Sok szerencsét hozzá!
Úúúú bocsáss meg kérdező én pedig teljesen elfeledkeztem rólad :D Sajnálom :)
Szóval továbbra is ha még aktuális a kérdésed arra vagyok kíváncsi, hogy milyen nőket szólítasz le. Én számtalan értelmes nőt ismerek (tényleg eszesek, nem nagyképű üres libák, akiket egyébként nem szívesen illetek a nő kifejezéssel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!